menu
Prèvia de Pedro Martínez: «No hem dit la nostra darrera paraula»
Prèvia de Pedro Martínez: «No hem dit la nostra darrera paraula»
Prèvia de Pedro Martínez: «No hem dit la nostra darrera paraula»

Prèvia de Pedro Martínez: «No hem dit la nostra darrera paraula»

La Bruixa d’Or Manresa arribarà al miler de partits a l’ACB amb la idea de donar un cop d’efecte davant del Valencia Basket en la lluita per la salvació. Baixes ja sabudes de Little, Grigonis i Dewar, i molèsties de DJ Seeley durant la setmana. La Bruixa d’Or Manresa encara la 30a jornada de lliga, …

Dijous 23 de Abril de 2015 a les 19:43

La Bruixa d’Or Manresa arribarà al miler de partits a l’ACB amb la idea de donar un cop d’efecte davant del Valencia Basket en la lluita per la salvació. Baixes ja sabudes de Little, Grigonis i Dewar, i molèsties de DJ Seeley durant la setmana.

La Bruixa d’Or Manresa encara la 30a jornada de lliga, dissabte a les 19:00 a la pista del Valencia Basket. Els homes de Pedro Martínez arrosseguen encara problemes de lesions. Little, Dewar i Grigonis no hi seran, i Seeley ha tingut problemes al turmell aquesta setmana. Per part del València, no hi ha coneixement de cap jugador lesionat.

Viatge per a l’esperança. La Bruixa d’Or Manresa es desplaça demà a la tarda a València per disputar un partit complicat, però amb la victòria entre cella i cella. Els bagencs no podran comptar amb els lesionats Mario Little, Marius Grigonis i Ben Dewar. Per altra banda, Davin White encara no ha fet net dels problemes a l’esquena, mentre que el recentment incorporat DJ Seeley es va fer un petit esquinç al turmell tot i que ha pogut entrenat. Aquest és el partit 1000 del Bàsquet Manresa a la Lliga Endesa.

Per la seva banda, el Valencia Basket, que és cinquè a la lliga ha acabat la seva participació a la competició europea, i està en plena lluita per aconseguir ser cap de sèrie als play-off de la Lliga Endesa. Els taronges no tenen cap lesionat i tota la plantilla esta a disposició de Carles Duran, l’entrenador català del Valencia Basket.

Pedro Martínez deia a la roda de premsa prèvia al partit, que «intentarem competir i estar al nivell per guanyar al València; és evident que no estem en el nostre millor moment perquè les lesions no ens deixen, però un cop dit això anirem a competir; l’equip entrena bé i intentarem donar el nostre màxim; hem intentat transmetre als jugadors que hi ha marge de millora».