Presentat oficialment ICL com a patrocinador del Bàsquet Manresa
Presentat oficialment ICL com a patrocinador del Bàsquet Manresa
Presentat oficialment ICL com a patrocinador del Bàsquet Manresa

Presentat oficialment ICL com a patrocinador del Bàsquet Manresa

La presentació oficial del nou patrocinador respost a la petició del club d’incrementar la col·laboració ja establerta dels darrers cinc anys, i s’ha pogut veure com serà l’equipació de l’ICL Manresa. ICL ha oficialitzat aquest migdia el seu compromís amb el Bàsquet Manresa convertint-se en el patrocinador principal de l’equip, atenent així a la petició …

Dimecres 29 de Juliol de 2015 a les 18:00

La presentació oficial del nou patrocinador respost a la petició del club d’incrementar la col·laboració ja establerta dels darrers cinc anys, i s’ha pogut veure com serà l’equipació de l’ICL Manresa.

ICL ha oficialitzat aquest migdia el seu compromís amb el Bàsquet Manresa convertint-se en el patrocinador principal de l’equip, atenent així a la petició formulada des de l’entitat. L’acte oficial de presentació s’ha materialitzat aquest migdia a peu de pista del pavelló del Nou Congost, on també s’han pogut veure les noves samarretes de l’equip.

Després de cinc temporades com a patrocinador secundari, enguany ha fet un pas més i assumeix el patrocini principal, amb l’objectiu de contribuir a consolidar un nou projecte esportiu d’un dels clubs degans del bàsquet. El contracte té una durada inicial de tres temporades, sense prejudici que l’entitat pugui signar altres contractes secundaris de co-patrocini.

En paraules del President del Bàsquet Manresa, Josep Vives “es tracta d’una joint venture que vé de fa molts anys i que s’ha materialitzat avui en un dia que s’ha de considerar com a històric, i que va més enllà del propi contracte econòmic”. Al mateix temps, segons Vives, “avui és un dia històric que demostra que la gent que som d’aquí podem tirar la comarca endavant”. Vives ha agraït el suport rebut fins ara de La Bruixa d’Or, Per la seva banda, el president d’ICL Iberia, José Antonio Martínez Álamo ha manifestat que “el pla industrial de present i futur d’ICL que ja es desenvolupa i que és un dels més importants d’Europa té entre els seus principals objectius els seu compromís amb el territori”. Segons Martínez Álamo, “el compromís amb el bàsquet és un més que tenim establerts a casa nostra, d’on som i no podem marxar perquè és una feina que hem de fer en equip”.

L’acte ha comptat també amb el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manresa, Josep Maria Sala, qui ha expressat que “l’acord aporta major estabilitat econòmica al club i ara caldrà treballar per aconseguir al mateix temps una major estabilitat esportiva”. Sala ha excusat la presència de l’alcalde Valentí Junyent que avui era al primer ple de la Diputació de Barcelona.

L’acte de presentació oficial de l’ICL Manresa també ha comptat amb la presentació de la nova samarreta de l’equip, amb un nou disseny i amb la recuperació d ela paraula “Manresa”, a banda de la marca territorial “terres de potassa” a la part posterior. L’elàstica de la temporada 2015-2016 recupera el vermell com a protagonista de la primera equipació, mentre que la segona passa a ser blanca i blau marí.