top

Pedro Martínez demana unió en els mals moments

Divendres 27 de Març de 2015 a les 17:06

L’equip de Pedro Martínez vol encadenar la segona victòria consecutiva davant del públic del Nou Congost. La Bruixa d’Or Manresa rep diumenge a les 20:45 l’Iberostar Tenerife. Un horari poc habitual, a les portes de la Setmana Santa. Els del Bages, que vénen de guanyar a la pista de l’Herbalife Gran Canaria, volen encadenar una …

L’equip de Pedro Martínez vol encadenar la segona victòria consecutiva davant del públic del Nou Congost.
La Bruixa d’Or Manresa rep diumenge a les 20:45 l’Iberostar Tenerife. Un horari poc habitual, a les portes de la Setmana Santa. Els del Bages, que vénen de guanyar a la pista de l’Herbalife Gran Canaria, volen encadenar una segona victòria davant de la seva gent. L’Iberostar és a 3 victòries dels play-off, i viatja sense cap lesionat.

Setmana aparentment normal d’entrenaments per part del Bàsquet Manresa, que per aquesta jornada no té cap contratemps a l’infermeria. Després de la victòria a Gran Canària, l’equip té ganes de confirmar el bon moment davant del públic del Nou Congost, en un partit que es disputarà diumenge a les 20:45 per decisió de les televisions.

L’Iberostar Tenerife ha perdut els darrers 2 partits a la pista de l’Andorra, però és un equip molt perillós, immers en la lluita per una plaça de play-off, i amb jugadors experimentats i amb molts recursos. A més, des de fa uns dies compten amb la incorporació de Xavi Rey, ex-jugador del Manresa, que reforça el joc interior.

Pedro Martínez, deia a la roda de premsa que «aquesta setmana l’únic jugador que ha tingut algun problema físic és en Dilys, però ja ha tornat a entrenar bé; estem en una situació semblant a la de la setmana de Gipuzkoa; hem d’estar més units que mai, necessitem el suport dels nostres aficionats; ells tenen jugadors amb molta experiència, hi haurà moments de dificultat i moments en què no jugarem bé, però ens hem de preparar tots plegats per aquests moments».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials