top

Oferzone, l’App que es converteix en patrocinador del Bàsquet Manresa

Dijous 24 de Setembre de 2015 a les 12:45

El club i Oferzone Catalunya presenten l’acord de col·laboració per a questa temporada en una roda de premsa al Nou Congost. Aquest matí s’ha presentat al Nou Congost Oferzone, l’aplicació que serà a partir d’ara App oficial del Bàsquet Manresa i que, ha signat un acord de col·laboració amb el club del Bages, de moment, …

El club i Oferzone Catalunya presenten l’acord de col·laboració per a questa temporada en una roda de premsa al Nou Congost.

Aquest matí s’ha presentat al Nou Congost Oferzone, l’aplicació que serà a partir d’ara App oficial del Bàsquet Manresa i que, ha signat un acord de col·laboració amb el club del Bages, de moment, per la propera temporada. La col·laboració entre club i empresa s’ha rubricat en una roda de premsa, aquest matí al Nou Congost.

Nina Pont, responsable comercial d’Oferzone Catalunya, ha estat l’encarregada d’explicar què poden trobar els usuaris dins l’aplicació, i quina serà la vinculació amb el Bàsquet Manresa. Pont ha destacat que «el Bàsquet Manresa i Oferzone s’assemblen en moltes coses, com ara en què són una empresa de proximitat».

Més tard, el President del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, ha agraït a Oferzone Catalunya la seva implicació amb el club, i a més ha volgut remarcar que «els usuaris de l’aplicació que ‘segueixin’ a ICL Manresa podran rebre al moment estadístiques dels partits».

Oferzone Catalunya formarà part del Pool de Patrocinadors del Bàsquet Manresa per aquesta temporada, tot i que la voluntat del club i de l’empresa és poder allargar la vinculació.

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials