menu
Nil Sabata i Marc Garcia, amb la selecció estatal U19
Nil Sabata i Marc Garcia, amb la selecció estatal U19
Nil Sabata i Marc Garcia, amb la selecció estatal U19

Nil Sabata i Marc Garcia, amb la selecció estatal U19

L’artesenc i el manresà formen part de l’equip en aquesta fase prèvia al Mundial, que es celebrarà a Heràclion, Creta (Grècia) La selecció espanyola sub 19 s’està preparant per al Mundial que es disputarà a partir del dia 27 de juny a Creta. Entre la plantilla habitual de l’equip estatal hi ha Marc Garcia, però …

Dimarts 16 de Juny de 2015 a les 11:11

L’artesenc i el manresà formen part de l’equip en aquesta fase prèvia al Mundial, que es celebrarà a Heràclion, Creta (Grècia)

La selecció espanyola sub 19 s’està preparant per al Mundial que es disputarà a partir del dia 27 de juny a Creta. Entre la plantilla habitual de l’equip estatal hi ha Marc Garcia, però a més, Nil Sabata s’hi ha afegit en les darreres setmanes. El jugador d’Artés ha jugat els partits de preparació, i està a expenses de la decisió dels tècnics de la selecció per acompanyar també els seus companys a Heràclion (Grècia).

El jugador del Bàsquet Manresa Nil Sabata declarava ahir que havia estat «convidat per ajudar l’equip en teoria fins avui [15 de juny], però la convocatòria s’allarga fins el dia 19». La raó, segons explica Sabata, ha estat la «bona intensitat» que el tècnic Berni Álvarez ha destacat del bagenc. Sabata es trobava fent un pla físic a Manresa amb Arnau Moreno, preparador físic del Bàsquet Manresa, i realitzant entrenaments al Nou Congost a les ordres d’Alfred Julbe, Carles Marco i Xavier Pujol en la post-temporada.

«Em van avisar amb 3 dies d’antelació, i ja em vaig incorporar a la selecció», explica Sabata. A la selecció ha trobat el seu company Marc Garcia, i ja han disputat 3 partits de preparació.