Més problemes dels previstos per rebre el Gipuzkoa
Més problemes dels previstos per rebre el Gipuzkoa
Més problemes dels previstos per rebre el Gipuzkoa

Més problemes dels previstos per rebre el Gipuzkoa

Roger Grimau, amb una lesió a l’esquena, i Marius Grigonis, amb molèsties al turmell no tenen gens clara la presència al partit de demà. La Bruixa d’Or Manresa encara el partit de demà amb el Gipuzkoa Basket amb més problemes dels previstos per culpa de les lesions. L’equip de Pedro Martínez arribava en un bon …

Divendres 13 de Març de 2015 a les 14:37

Roger Grimau, amb una lesió a l’esquena, i Marius Grigonis, amb molèsties al turmell no tenen gens clara la presència al partit de demà.

La Bruixa d’Or Manresa encara el partit de demà amb el Gipuzkoa Basket amb més problemes dels previstos per culpa de les lesions. L’equip de Pedro Martínez arribava en un bon moment després de derrotar el líder de la Lliga Endesa. El Gipuzkoa Basket portarà per primer cop a Jaume Ponsarnau a la banqueta rival.

Més problemes dels previstos per afrontar un partit que serà molt difícil per a La Bruixa d’Or Manresa. Després d’una propícia jornada amb victòria davant l’Unicaja, l’equip de Pedro Martínez haurà de fer front al Gipúzkoa amb els dubtes de Roger Grimau i Marius Grigonis. El català té una lesió a l’esquena, mentre que el lituà ha recaigut de la que es va fer al turmell.

Per part del Gipuzkoa Basket, l’equip de Ponsarnau recuperarà Dani Díez, baixa en la darrera jornada. L’entrenador de Tàrrega torna per primera vegada al Nou Congost per asseure’s a la banqueta contraria. S’espera una gran rebuda del públic manresà a Ponsarnau, durant 10 anys professional del Bàsquet Manresa.

Pedro Martínez, comentava en la prèvia al partit que «seguim en la línia dramàtica de la temporada: el Màrius ahir es va lesionar i no ha entrenat, i aquest matí el Roger ha recaigut de la lesió a l’esquena; els dos nous fitxatges han fet una setmana sencera i esperem més d’ells; tots els partits són difícils, Gipuzkoa és un equip seriós, que fa moltes coses perquè no et trobis a gust; necessitem que l’equip tibi a l’afició; jo, com un aficionat més del Bàsquet Manresa, aplaudiré a Jaume Ponsarnau, una persona molt important en la història del club».