Lluny de l’encert del Real Madrid

Els del Bages cauen per 66-83 al Nou Congost en el darrer partit de la primera volta. L’ex-manresà Llull ha estat el millor dels blancs. 66 La Bruixa d’Or Manresa | White, Dewar 6, Grimau 2, Sakic 8 i Rizvic 8; Ogilvy 9, Grigonis 10, Garcia 7, Fotu 12, i Haritopoulos 2. 83 …

Diumenge 18 de Gener de 2015 a les 22:32

Els del Bages cauen per 66-83 al Nou Congost en el darrer partit de la primera volta. L’ex-manresà Llull ha estat el millor dels blancs.

66 La Bruixa d’Or Manresa | White, Dewar 6, Grimau 2, Sakic 8 i Rizvic 8; Ogilvy 9, Grigonis 10, Garcia 7, Fotu 12, i Haritopoulos 2.

83 Real Madrid | Campazzo 6, Carroll 6, Rivers 7, Fernández 4, Reyes 9 i Ayón 9; Nocioni 7, Rodríguez 7, Yusta, Llull 17 Boroussis 2 i Mejri 9.

Parcials: 13-15, 13-26; 19-23 i 21-19.

Àrbitres: García González, Guirao i Fernández Sánchez.

La Bruixa d’Or Manresa no ha pogut fer res davant la superioritat del Real Madrid, sobretot en l’encert en els tirs de 2. Per part dels locals ha destacat Isaac Fotu amb 12 punts i Hasan Rizvic amb 8 punts i 16 de valoració. Sergi Llull, que ha marxat aplaudit del Nou Congost, ha anotat 17 punts fent un 21 de valoració.

La Bruixa d’Or Manresa ha resistit poc més enllà del primer període davant dels blancs. Tot i això, el primer parcial de 13 a 15 donava peu a l’esperança. El partit ha començat amb cistelles de Reyes i Carroll que el Manresa ha pogut neutralitzar. Després d’aquesta igualada, però, l’equip del Bages ha anat a remolc. Ogilvy tornava a la pista i anotava de nou.

Els primers mals moments de La Bruixa d’Or Manresa han estat en el segon quart, tot i que de sortida empatava Ogilvy a 15. Llull, però, no trigava a començar el seu recital. S’envilava ja fins els 17 punts abans del descans. Per part del Manresa, 3 cistelles de l’australià i poc encert, que deixava a la mitja part el 26-41 al marcador.

Tornant dels vestidors, intent de sortida animada amb un triple de Dewar, però llavors éren els pivots com Ayón i Reyes els que responien. Aquest ha estat el pitjor moment per al Bàsquet Manresa, ja que ha vist com el rival s’escapava de fins a 25 punts.

En el darrer quart, l’equip de Pedro Martínez no ha llançat la tovallola en cap moment. Per això l’equip ha estat capaç de guanyar el darrer parcial i millorar el marcador. Molt bona segona meitat d’Isaac Fotu, ben acompanyat per Marc Garcia en els instants finals. Al final, però, el Manresa ha quedat impotant davant un Madrid superior.

Pedro Martínez, deia a la roda de premsa que «no han sortit les coses com ens hauria agradat; al primer quart hem aguantat sense jugar bé, però amb esforç i lluita; al segon quart ja no ha estat possible, Llull ha estat molt bé i ens han agafat distància; els nostres bàsquets en cap cas éren fàcils; res a dir de l’esforç i les ganes dels jugadors, però el Madrid ha mostrat superioritat».