L’ICL Manresa viu una notable millora davant el Dominion Bilbao Basket

Els homes d’Ibon Navarro perden per 76-83 tot i ser dins del partit pràcticament fins al darrer alè. El partit, celebrat a Eivissa, va servir com a homenatge a Paco Vázquez, exjugador dels dos equips. 83 Dominion Bilbao Basket | James 12, Borg 2, Mumbrú 11, López 19, i Suárez 3; Ruoff 19, Mendía 2, …

Diumenge 13 de Setembre de 2015 a les 20:02

Els homes d’Ibon Navarro perden per 76-83 tot i ser dins del partit pràcticament fins al darrer alè. El partit, celebrat a Eivissa, va servir com a homenatge a Paco Vázquez, exjugador dels dos equips.
83 Dominion Bilbao Basket | James 12, Borg 2, Mumbrú 11, López 19, i Suárez 3; Ruoff 19, Mendía 2, Hannah 8, Bogris 7 i Todorovic.

76 ICL Manresa | Simon 9, Montañez 2, Thomas 12, Sánchez 3, Musli 14; Grigonis 14, Barrera, Hernández 10, Otverchenko 12, Sandul, Mayot i Flis.

Parcials: 14-14, 23-21; 25-22 i 21-19.

Àrbitres: Perea Guirao i Aliaga.

L’ICL Manresa va competir de valent a Eivissa, on el CRIC Ses Salines va organitzar un partit d’homenatge a Paco Vázquez, alhora que celebrava els 30 anys de l’entitat. Els del Bages van millorar molt respecte el primer partit de pretemporada, i van estar vius intentant aconseguir la victòria fins els darrers minuts.

El partit va comançar molt igualat, i el primer parcial va acabar en taules. Començava anotant Raül López, però Dejan Musli i Jermaine Thomas responien per posar la primera igualada. S’avançava el Manresa amb un bon parcial fins el 4-9, però va ser llavors un bon moment per Hannah, que tornava a equilibrar el matx.

En el segon període, tres quarts del mateix: Mumbrú anotava, i responia ara Otverchenko. I així es van anar succeïnt els minuts en la primera part, però en aquest segon quart el Bilbao Basket va poder obtenir dos punts més que els catalans.

Després de passar pels vestuaris, anotava Ricky Sánchez, que s’alternava amb Otverchenko i de nou Musli, molt fiable a la pintura, i amb més minuts per l’acumulació de faltes de Sandul. Grigonis també col·laborava amb els seus triples.

En el darrer quart es va decidir tot, Encara que els bascos duien un avantatge de 5 punts, el Manresa va poder mantenir les distàncies, tot i que no es tornaria a posar per davant. Raül López, màxim anotador del partit, decidiria en els darrere minuts.

Ibon Navarro, tècnic de l’ICL Manresa, deia un cop acabat el partit que “alguns dels nostres jugadors no coneixen encara la duresa de la lliga, i això ens penalitza; d’acord amb les línies de treball defensa-atac ha estat una bona prova per a nosaltres; tots hem crescut, Musli ha fet un pas endavant i ha anotat a la pintura, que és el que li demanem; els exteriors ens han donat punts; ha faltat una mica de ritme, però ha estat positiu; la organització del partit ha treballat molt bé”.

Abans de començar el partit, el Bàsquet Manresa va fer entrega, per mitjàdel seu capità, Roman Montañez, d’una placa en agraïment a la seva dedicació al club a Paco Vázquez, protagonista de l’homenatge del club balear CRIC Ses Salines.