L’ICL Manresa viatja a Tenerife per tornar a posar problemes a l’Iberostar
L’ICL Manresa viatja a Tenerife per tornar a posar problemes a l’Iberostar
L’ICL Manresa viatja a Tenerife per tornar a posar problemes a l’Iberostar

L’ICL Manresa viatja a Tenerife per tornar a posar problemes a l’Iberostar

L’equip disputa diumenge a les 13:00 la jornada 8 de lliga en busca de tornar a igualar el balanç entre victòries i derrotes. L’equip viatja al complet, encara que García i Sánchez s’estan recuperant. L’ICL Manresa viatjarà aquest dissabte a les Canàries, per enfrontar-se a l’Iberostar Tenerife diumenge a les 13:00. Els d’Ibon Navarro viatgen …

Divendres 27 de Novembre de 2015 a les 13:46

L’equip disputa diumenge a les 13:00 la jornada 8 de lliga en busca de tornar a igualar el balanç entre victòries i derrotes. L’equip viatja al complet, encara que García i Sánchez s’estan recuperant.

L’ICL Manresa viatjarà aquest dissabte a les Canàries, per enfrontar-se a l’Iberostar Tenerife diumenge a les 13:00. Els d’Ibon Navarro viatgen després d’una gran victòria davant l’UCAM Murcia, i amb ganes de seguir la ratxa. Els canaris, per la seva banda, han guanyat els seus dos primers partits en les darreres dues jornades.

Amb 3 victòries i 4 derrotes, l’ICL Manresa intentarà tornar a equilibrar el balanç a Tenerife. Viatgen tots els jugadors de la plantilla d’Ibon Navarro, tot i que Juan García està encara en la darrera fase de la seva recuperació, i Ricky Sánchez sofreix dolor després de la seva intervenció al dit.

A l’Iberostar Tenerife el Manresa trobarà 3 cares conegudes: les dels bases Rodrigo San Miguel i Davin White, i la de l’escorta de Navàs Salva Arco, el darrer reforç dels illencs. L’equip que dirigeix Txus Vidorreta ha aconseguit arrencar dues victòries en les darreres dues jornades, els primers partits guanyats del curs.

Ibon Navarro, declarava en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge que «Juan i Ricky tenen encara alguns problemes, Ricky encara té dolor en tots els contactes, però hi vol ser; hem de controlar també les càrregues de Dejan Musli, que té una tendinitis que hem de controlar i medir, juga molts minuts; jugar a fora per nosaltres és complicat, però anem amb la il·lusió de fer un bon partit; el rival és un equip que va a més, i que manté l’ADN del Canarias, molt ajudat per la seva gent».