menu
L’ICL Manresa viatja a la pista d’un cuer amb fam de victòria
L’ICL Manresa viatja a la pista d’un cuer amb fam de victòria
L’ICL Manresa viatja a la pista d’un cuer amb fam de victòria

L’ICL Manresa viatja a la pista d’un cuer amb fam de victòria

El RETABET.es GBC ha aconseguit guanyar només un partit, però s’ha reforçat molt bé les darreres setmanes. L’ICL segueix tenint la baixa de Jermaine Thomas. Viatge a Donosti per començar l’any 2016. A la capital guipuscoana ens espera el RETABET.es GBC, un equip que només ha pogut aconseguir una victòria, i que és per aquest …

Dimecres 30 de Desembre de 2015 a les 19:01

El RETABET.es GBC ha aconseguit guanyar només un partit, però s’ha reforçat molt bé les darreres setmanes. L’ICL segueix tenint la baixa de Jermaine Thomas.

Viatge a Donosti per començar l’any 2016. A la capital guipuscoana ens espera el RETABET.es GBC, un equip que només ha pogut aconseguir una victòria, i que és per aquest fet més perillós que mai. Els bascos han fitxat Agbelese i Landry per sortir del pou.

L’ICL Manresa es presenta a la jornada 14, la que estrena l’any natural, amb la baixa de Jermaine Thomas, i després d’haver encaixat una victòria a Màlaga. Ibon Navarro no podrà comptar encara amb el base Jermaine Thomas, que segueix recuperant-se de la seva lesió a l’esquena. Toca lluitar per la setena victòria de la temporada davant un rival ferit.

El RETABET.es GBC vol guanyar sí o sí a l’ICL Manresa. Ho necessita, ja que en les primeres jornades només ha aconseguit guanyar un partit. Els bascos van destituir Jaume Ponsarnau després del mal inici, i ara estan dirigits per Porfirio Fisac. Han incorporat en les darreres setmanes el pivot Agbelese i Marcus Landry, exjugador de diversos equips ACB, entre ells el Manresa.

Ibon Navarro, declarava a la roda de premsa que «Musli no va poder entrenar dilluns, però ja està en perfectes condicions; mantenim la baixa de Jermaine Thomas; valoro positivament la renovació de Flis, estem contents que s’hagi arribat a un acord amb ell; a la gent de fora del vestuari li pot semblar un partit fàcil, però nosaltres sabem que és un equip que ha estat víctima d’un calendari dur».