menu
L’ICL Manresa remunta i és a punt de guanyar en els darrers segons al Valencia Basket
L’ICL Manresa remunta i és a punt de guanyar en els darrers segons al Valencia Basket
L’ICL Manresa remunta i és a punt de guanyar en els darrers segons al Valencia Basket

L’ICL Manresa remunta i és a punt de guanyar en els darrers segons al Valencia Basket

Els d’Ibon Navarro remunten més de 20 punts al nou equip de Pedro Martínez, en un partit on van destacar Alex Hernández, Marius Grigonis i Dimitri Flis. 73 Valencia Basket | Cvetkovic 9, Lucic 7, Martínez12, Hamilton 20 i Sikma 4; Steffanson 2, Trias 1, Van Rossom 4, Sato 5, Dubljevic 1, Shurna 8 i …

Dissabte 19 de Setembre de 2015 a les 22:08

Els d’Ibon Navarro remunten més de 20 punts al nou equip de Pedro Martínez, en un partit on van destacar Alex Hernández, Marius Grigonis i Dimitri Flis.
73 Valencia Basket | Cvetkovic 9, Lucic 7, Martínez12, Hamilton 20 i Sikma 4; Steffanson 2, Trias 1, Van Rossom 4, Sato 5, Dubljevic 1, Shurna 8 i Pérez.

 

71 ICL Manresa | Thomas 2, Otverchenko 5, Grigonis 11, Sanchez 7, i Sandul 2; Simon 8, Montañez 2, Hernández 11, Mayot 2, Barrera 5, Flis 10, i Musli 8.

 

Parcials: 24-13, 26-20; 13-9 i 10-29.

Àrbitres: Calatrava, Castillo i Planells

L’ICL Manresa ha lluitat fins al final, tal i com s’espera de l’equip. Tot i uns dos primers parcials negatius, els manresans s’han posat les piles a la segona meitat i han pogut plantar cara a tot un Valencia Basket que ha hagut de patir de valent per endur-se la victòria. Han destacat Alex Hernández, Grigonis amb 15 de valoració, i Flis, amb 14.

El partit ha començat amb un Hamilton, nou pivot del Valencia Basket, entonadíssim. De seguida s’ha enfilat, sense error, als 11 punts. Encetava el marcador el santpedorenc Rafa Martínez amb un triple, i responien Ricky Sánchez i Otverchenko, també de 3, per posar per davant el Manresa. Els de taronja han encadenat llavors un bon parcial, que trencaria Musli amb el 12-7. Alex anotava i tornava a retallar, i sumava també Sandul. El primer període acabava amb un triple de Sato, 24-13.

El segon parcial va ser també negatiu per als del Bages, tot i que van començar a respondre en atac, anotant 20 punts. Un triple inicial de Flis acostava l’ICL Manresa, i l’equip començava a endurir la defensa, fet que provocava també que es carreguéssin alguns jugadors de faltes.Dos triples de Sánchez i Barrera, i punts en contraatac de Simon, igualaven un xic el marcador, tot i que el València encara era a 10 punts. A la mitja part, 50-33.

Tornant dels vestidors, el quartt més fluix en anotació per als dos equips. Anotava un 2 més 1 Sánchez, però responia sempre el València de Pedro Martínez. Quedaria llavors eliminat per faltes Ricky Sánchez i just al final del període, la cistella més espectacular del partit, un tir des de més enllà del mig del camp de Jermaine Thomas, que estava però fora de temps.

El darrer quart va ser una exhibició de lluita i resistència defensiva de l’ICL Manresa, que superaria clarament el seu oponent. Va caure eliminat per faltes el base Jermaine Thomas, que va ser víctima de l’estricte arbitratge. Entraven però els triples de Grigonis en 3 atacs consecutius de l’ICL, i el seguia una altra cistella de 3 de Simon. Llavors s’afegia a la festa Alex Hernández amb un triple i 3 tirs lliures. Igualava Simon, i Alex Hernández posava per davant l’ICL Manresa de nou. A 3 segons pel final, l’ICL Manresa va tenir una pilota per fer-se amb el partit, però la jugada de fons no va sortir bé. Bones sensacions en un duel magnífic per als espectadors que omplien el pavelló del CB l’Horta de Godella.

Ibon Navarro, després del partit, declarava que “la nota més positiva és que l’equip s’ha vist 24 punts avall i ha estat lluitant pel partit fins a tenir unajugada o dues per guanyar-lo; volem que els jugadors siguin valents i prenguin decisions, que no només vulguin no cometre errors; el València ha fet una defensa intensa i ha tingut alt el llistó de la duresa; ha estat una llàstima la darrera jugada, perquè Musli ha quedat sol a sota la cistella, però no és fàcil servir de fons amb un home com Lucic a sobre”.

 

Avui hem parlat també al final de partit amb Pedro Martínez: