menu
L’ICL Manresa planta cara al FC Barcelona Lassa, que s’escapa al darrer quart
L’ICL Manresa planta cara al FC Barcelona Lassa, que s’escapa al darrer quart
L’ICL Manresa planta cara al FC Barcelona Lassa, que s’escapa al darrer quart

L’ICL Manresa planta cara al FC Barcelona Lassa, que s’escapa al darrer quart

Bon partit dels del Bages, que acaben caient amb honor davant el Barça, millor a l’inici del darrer quart. Bon joc col·lectiu del Manresa, amb 4 jugadors amb més de 10 punts. 78 FC Barcelona Lassa | Arroyo 10, Abrines 16, Oleson 3,Doellman 4 i Lawal 10; Ribas 3, Satoransky 5, Vezenkov 10, Eriksson …

Divendres 25 de Setembre de 2015 a les 23:16

Bon partit dels del Bages, que acaben caient amb honor davant el Barça, millor a l’inici del darrer quart. Bon joc col·lectiu del Manresa, amb 4 jugadors amb més de 10 punts.

 

78 FC Barcelona Lassa | Arroyo 10, Abrines 16, Oleson 3,Doellman 4 i Lawal 10; Ribas 3, Satoransky 5, Vezenkov 10, Eriksson 3, Diagne, Perperoglou 5, i Tomic 9.

 

65 ICL Manresa | Thomas 1, Otverchenko 10, Simon 12, Sanchez 11 i Musli 11; Sandul 1, Montañez 4, Hernández 4, Sabata, Grigonis 8, Barrera, i Flis 3.

 

Parcials: 25-17, 17-20, 9-17 i 27-11.

Àrbitres: Guirao, Oyón i Cardús.

Derrota de l’ICL Manresa en la semifinal de la REGAL Lliga Catalana, però bones sensacions de l’equip d’Ibon Navarro, que millora partit rere partit. Segon i tercer parcials favorables als d’Ibon Navarro, i joc col·lectiu remarcable amb 4 jugadors amb 10 o més punts.

El Barça ha començat dominant en el primer parcial, tot i la bona feina en els primers minuts de Dejan Musli, que era superior als pivots del Barça. Musli estrenava el marcador, però els triples d’Abrines des de la cantonada, tres vegades, fèien que el Barça manés en el marcador. Apareixia Simon, ahir dels millors de l’ICL Manresa, i el base Alex Hernández per posar diverses igualades, però el FC Barcelona Lassa s’escapava en els darrers minuts del primer període.

El segon quart, en canvi, va caure de la banda manresana. Començava anotant el capità Román, i Grigonis sumava un triple a les bones defenses dels vermells. Els d’Ibon Navarro van saber fer mal en aquest període, i s’arribava al descans amb el Manresa 5 per sota.

Tornant dels vestuaris, molt bon tercer quart de l’ICL Manresa, que amb un triple de Sánchez i dos de consecutius de Ruslan Otverchenko posaven a 1 punt el Manresa. Simon donava el primer avantatge, i el Manresa ja manava al final del tercer quart.

El gran inici del Barça en el del quart quart va “matar” el Manresa. Van sortir molt forts els de Xavi Pascual. Costava anotar, però el Manresa va trobar solució en els tirs lliures. Les bones vibracions, van durar fins al final amb bones combinacions de Román amb Sandul i més tard amb Musli. Un partit per prendre nota dels errors, però en què el Manresa va plntar cara i va fer sentir orgullosos els seus.

Ibon Navarro, a la roda de premsa, apuntava que “hem estat dins del partit mentre hem pogut competir; ens ha penalitzar l’inici del darrer quart; hem pagat els tirs oberts d’Abrines a l’inici; estem a la línia correcta en quant a intentar-ho sempre, agafar-nos a la pista, i competir contra qui sigui; estic content en alguns aspectes, alguns jugadors han millorat, però hem de millorar en badades defensives, però fem passos endavant”.