L’ICL Manresa competeix dur però acaba perdent amb el FC Barcelona Lassa

Els manresans acaben 15 punts per sota (60-75) avant un dels equips més forts del continent, però l’equip dóna la cara fins al final 60 ICL Manresa | Thomas 9, Otverchenko 11, Grigonis 9, Sánchez 8 i Musli 9; Simon 8, Sandul 2, Montañez, Hernández 4, García 2, Barrera 2,¡ i Flis. 75 …

Diumenge 6 de Desembre de 2015 a les 22:10

Els manresans acaben 15 punts per sota (60-75) avant un dels equips més forts del continent, però l’equip dóna la cara fins al final

60 ICL Manresa | Thomas 9, Otverchenko 11, Grigonis 9, Sánchez 8 i Musli 9; Simon 8, Sandul 2, Montañez, Hernández 4, García 2, Barrera 2,¡ i Flis.

75 FC Barcelona | Satoransky 6, Abrines 8, Ribas 2, Samuels 2, i Tomic 12; Doellman 14, Navarro 9, Vezenkov 5, Diagne, Oleson 1, Arroyo 8 i Perperoglou 8.

Parcials 14-17, 17-22, 14-18 i 15-18.

Àrbitres: Jiménez, Oyón i Cardús

L’ICL Manresa no va poder parar els peus al FC Barcelona Lassa, que va fer valdre la seva qualitat al Nou Congost per anul·lar tant com va poder en defensa a l’ICL Manresa. Només Otverchenko va ser capaç d’anotar més de 10 punts, però els manresans van demostrar poder competir també contra els gegants del continent.

En el salt inicial Dejan Musli va començar guanyant la partida a Ante Tomic, i el Manresa començava fort, amb un parcial de 9-2. Empatava Satoransky la primera cistella però Thomas, Musli i Sánchez enfilaven l’inici de partit. El Barça, però, respondria mitjançant un triple d’Abrines i els seus interiors, que situaven els blaugrana 3 per sobre en el primer període.

Començava el segon quart amb els exteriors Arroyo i Navarro inspirats, i aconseguien el primer avantatge de més de 10 punts per al Barça. L’ICL Manresa anotava amb moltes dificultats i, però els exteriors Otverchenko, Grigonis, i en l’últim instant Alex Hernández, amb un tir sobre la botzina, posaven el partit en menys de 10 punts abans del descans (31-39).

L’ICL Manresa va tenir un molt bon inici del tercer quart, amb 5 punts consecutius de Ricky Sánchez que posava el 36-41. Marge de 5 punts per a l’esperança, que s’encarregaven d’anul·lar ràpidament Tomic, Arroyo i Doellman. Una falta comesa sobre Thomas va fer enrabiar el Nou Congost, que va protestar enèrgicament algunes decisions arbitrals. L’ICL Manresa, però, no va poder entrar a disputar el cos a cos final. Tot i així, bona imatge dels bagencs davant un dels rivals més forts de la lliga.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa posterior que «ha estat un partit en què hem jugat contra un dels equips defensius més forts d’Europa; ens han fet baixar molt els percentatges, però el control de les pèrdues i els rebots ens ha fet arribar vius al descans; llavors hem estat a prop, en el tercer quart, però 5 rebots defensius han permès el Barça anar-se’n en el marcador; l’equip ha seguit treballant i lluitant, però no ha estat suficient».