L’ICL Manresa comença la lliga a la pista del Montakit Fuenlabrada
L’ICL Manresa comença la lliga a la pista del Montakit Fuenlabrada
L’ICL Manresa comença la lliga a la pista del Montakit Fuenlabrada

L’ICL Manresa comença la lliga a la pista del Montakit Fuenlabrada

Els bagencs tenen a hores d’ara el dubte de Jermaine Thomas, amb dolor a l’esquena. És el primer partit de la Lliga Endesa, i es disputa dissabte a les 19:30 L’ICL Manresa comença la Lliga a la pista del Mobntakit Fuenlabrada. Els homes d’Ibon Navarro viatgen amb l’equip al complet, encara que amb el dubte …

Divendres 9 de Octubre de 2015 a les 16:07

Els bagencs tenen a hores d’ara el dubte de Jermaine Thomas, amb dolor a l’esquena. És el primer partit de la Lliga Endesa, i es disputa dissabte a les 19:30

L’ICL Manresa comença la Lliga a la pista del Mobntakit Fuenlabrada. Els homes d’Ibon Navarro viatgen amb l’equip al complet, encara que amb el dubte de si Jermaine Thomas podrà actuar. El base hongarès d’origen americà té dolor lumbar. La resta de components de la plantilla estan a punt. El Fuenlabrada, amb moltes incorporacions d’última hora.

Comença l’espectacle de la Lliga Endesa. El Bàsquet Manresa comença l’aventura a una pista complicada, al camp d’un rival que, a priori, podria estar lluitant pels mateixos objectius. Només hi ha el dubte de saber si podrà jugar Jermaine Thomas, que ha tingut lumbàlgia durant aquesta setmana i no sabrà fins a quin punt podrà participar. La resta de jugadors estan a punt. L’ICL Manresa, tot i no haver guanyat cap partit a la pretemporada, sap que el rival podria ser un dels principals competidors per eludir les places de descens.

El Montakit Fuenlabrada ha fet dues incorporacions en els darrers dies, com són Urtasun i Popovic. El motiu d’aquestes darreres incorporacions són les lesions. Precisament un dels lesionats és Alex Llorca, exjugador del Manresa. Són dubte per als madrilenys Chema González, Ricardo Úriz i Oliver Stevic. El Montakit Fuenlabrada estrena aquesta temporada entrenador, Zan Tabak.

Ibon Navarro, comentava en la roda de premsa prèvia a la primera jornada que «sembla que Jermaine Thomas es troba millor de la seva lumbàlgia; hem treballat bé, i hem preparat el partit de la millor manera que hem sabut; no crec que sigui més que un partit, no podem despreciar cap partit, per nosaltres és igual que un altre; no sé si el rival estarà lluitant per nosaltres a la classificació, hem d’anar partit a partit i sense establir partits de primera i de segona».