menu
L’ICL Manresa busca una drecera cap a la cinquena victòria
L’ICL Manresa busca una drecera cap a la cinquena victòria
L’ICL Manresa busca una drecera cap a la cinquena victòria

L’ICL Manresa busca una drecera cap a la cinquena victòria

Visita a la pista de moment inexpugnable del Rio Natura Monbus, que ha guanyat tots els compromisos a casa. L’ICL té els jugadors preparats per jugar a Santiago L’ICL Manresa vol avançar feina i aconseguir a Santiago de Compostela la cinquena victòria de la temporada, que seria ja la tercera a domicili. L’equip d’Ibon Navarro …

Divendres 11 de Desembre de 2015 a les 13:51

Visita a la pista de moment inexpugnable del Rio Natura Monbus, que ha guanyat tots els compromisos a casa. L’ICL té els jugadors preparats per jugar a Santiago

L’ICL Manresa vol avançar feina i aconseguir a Santiago de Compostela la cinquena victòria de la temporada, que seria ja la tercera a domicili. L’equip d’Ibon Navarro està a punt per viatjar aquest divendres a la tarda cap a Galícia. Per part dels locals, Moncho Fernández anunciava ahir que són dubte Triguero i McGrath.

El Manresa viatja a la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro amb la idea d’aconseguir la cinquena victòria de la temporada. No serà fàcil, ja que de moment ningú ha aconseguit guanyar-hi. L’ICL Manresa pretén aconseguir quan abans millor la cinquena victòria, ja que el calendari en les properes jornades es presenta complicat.

Per part dels locals, hi ha el dubte de saber si podran jugar Donnie McGrath i Juanjo Triguero. El base té una lesió a l’esquena, mentre que el pivot de Gandia ha tingut durant la setmana una gastroenteritis. El Rio Natura Monbus és el 7è classificat amb 5 victòries (tots els partits que ha jugat fora de casa) i 4 derrotes.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa prèvia al viatge a Santiago de Compostela que «a Ricky Sánchez encara li queden uns dies amb el ferro dins el dit, però a banda d’això tothom està bé; anem a un dels camps amb millor ambient de bàsquet, fins i tot dóna gust jugar com a rival allà; l’Obradoiro fa un tipus de joc en què prima més la passada i els bons bloquejos que els llançaments; a més, són un equip enorme, amb jugadors grans a totes les posicions».