L’ICL Manresa assalta Andorra i s’endú una victòria èpica

Els d’Ibon Navarro sumen la segona victòria de la temporada a domicili amb una gran actuació de Dejan Musli, que va tornar a ser el més destacat amb 19 punts, juntament amb Grigonis, amb 14 punts 74 MoraBanc Andorra | Schreiner 5, Beto 3, Clark 5, Stojanovsky 15, Jones 23; Sada, Pino 3, Navarro …

Diumenge 25 de Octubre de 2015 a les 23:07

Els d’Ibon Navarro sumen la segona victòria de la temporada a domicili amb una gran actuació de Dejan Musli, que va tornar a ser el més destacat amb 19 punts, juntament amb Grigonis, amb 14 punts

74 MoraBanc Andorra | Schreiner 5, Beto 3, Clark 5, Stojanovsky 15, Jones 23; Sada, Pino 3, Navarro 2, Sermadini 7, Bogdanovic 11, Niangi i Jofresa.

77 ICL Manresa | Thomas 2, Otverchenko 13, Grigonis 14, Sánchez 6 i Musli 19; Simon 4, Sandul 2, Montañez 2, Hernández 6, Barrera 3 i Flis 6.

Parcials: 16-18, 23-12; 19-26 i 16-21.

Àrbitres: García González, Guirao i Mas.

L’ICL Manresa va aconseguir una gran victòria a la pista del MoraBanc Andorra, i suma així el segon partit guanyat en la tercera jornada. Va destacar, una vegada més, Dejan Musli, amb 19 punts. Bona col·laboració també de Grigonis amb 14 punts i Otverchenko amb 13.

El partit va començar a Andorra amb alternatives i marcador igualat. Es posava per davant l’ICL Manresa en el primer parcial, però quedavaencara molt per davant. Costava trobar el joc interior de Musli, i era Grigonis qui donava avantatge amb un triple i una penetració.

El segon quart, en canvi, va ser totalment favorable als locals. Els triples de Barrera i Flis evitaven en primera instància que s’escapés el MoraBanc, però els locals capgiraven el marcador i se n’anaven a la mitja part amb 9 punts d’avantatge.

A la segona part, l’ICL Manresa va posar-se les piles i va sortir decidit a pel partit. Musli començava a carburar, i Otverchenko amb una bona ratxa anotadora tornava a posar la diferència en menys de 10 punts. Quatre triples alternats entre l’ucraïnès i Sánchez posaven el Manresa a 4 punts, i després Alex i Román deixaven a només 2 punts per al desenllaç.

El darrer quart va ser també favorable a l’equip d’Ibon Navarro. Anotava un altre triple Flis, i Alex dirigia l’equip bé fos per anotar o trobar el pivot Dejan Musli. Grigonis agafava també responsabilitats i anotava un triple i tirs lliures en el 72-74. El final ajustadíssim acabaria amb Musli convertint un ganxo i dos tirs lliures, i en el darrer atac l’Andorra no va afinar en els triples per empatar.

Ibon Navarro, declarava a la sala de premsa que “m’agradaria felicitar als meus jugadors per creure en la línia de joc que hem marcat a la segona part; sabíem que podríem aprofitar els seus mals moments; hem trobat molt millor a Musli a la segona meitat, i això ens ha donat energia per treallar en defensa; estem amb dues victòries però cal tenir els peus a terra; ara toca preparar el millor possible el partit de diumenge que ve”.