menu
#KriptonitaManresa davant del Valencia Basket
#KriptonitaManresa davant del Valencia Basket
#KriptonitaManresa davant del Valencia Basket

#KriptonitaManresa davant del Valencia Basket

Ibon Navarro té la plantilla en plenes condicions per rebre l’equip de Pedro Martínez, que encara no ha perdut cap partit en tota la temporada. L’ICL Manresa té aquest diumenge a les 13:00 un repte majúscul: ser el primer equip en guanyar el Valencia Basket. Els homes de Pedro Martínez no coneixen la derrota, ni …

Divendres 18 de Desembre de 2015 a les 20:45

Ibon Navarro té la plantilla en plenes condicions per rebre l’equip de Pedro Martínez, que encara no ha perdut cap partit en tota la temporada.

L’ICL Manresa té aquest diumenge a les 13:00 un repte majúscul: ser el primer equip en guanyar el Valencia Basket. Els homes de Pedro Martínez no coneixen la derrota, ni en lliga ni en competició europea. Els manresans, amb tots els jugadors disponibles per al partit.

Aquest serà un partit d’aquells que agraden al Nou Congost, perquè aconseguir la victòria sembla una missió impossible. El Nou Congost haurà de ser la “kriptonita” (d’aquí el hashtag #KriptonitaCongost proposat pel club) contra un Súper Valencia Basket immaculat. Ibon Navarro té a la seva disposició tots els jugadors per al partit de diumenge.

Per la seva banda, el Valencia Basket, no podrà comptar amb Sam van Rossom, lesionat de fa dies, i té el dubte de Guillem Vives, amb tendinitis. L’equip de la capital del Túria és el conjunt més en forma d’Europa, i encara no coneix la derrota. 10 partits guanyats en la Lliga Endesa, i 10 més d’Eurocup. Tot un repte per al Nou Congost.

La prèvia del partit d’aquesta jornada 11 s’ha celebrat aquest divendres a la Killing Weekend Store del carrer Sant Miquel de Manresa. La marca manresana ha dissenyat una línia de roba de carrer per al Bàsquet Manresa. Allà, Ibon Navarro ha dit que «físicament estem bé, només hem tingut algun problema de virus amb Musli i Sánchez, i temnim a Román pendent de la seva paternitat; és molt complicat guanyar el València, ja que tenen una plantilla molt llarga; han tingut tot tipus de partits: molt oberts, guanyant amb pròrroga…; una de les claus per competir amb ells és la fortalesa mental, perquè castiguen encara que estiguis fent les coses; és important que gestionem els errors bé i no ens enfonsem, és l’equip més en forma d’Europa».