menu
Jaume Arnau és presentat com a president del Bàsquet Manresa
Jaume Arnau és presentat com a president del Bàsquet Manresa
Jaume Arnau és presentat com a president del Bàsquet Manresa

Jaume Arnau és presentat com a president del Bàsquet Manresa

El president fins a dia d’avui Josep Vives, i l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyen Arnau el dia del traspàs de poders. Dia de relleu a la presidència al Nou Congost. El president sortint, Josep Vives, el nou President, Jaume Arnau, i l’alcalde de Manresa, com a testimoni, van ser ahir a la sala de …

Dimecres 9 de Setembre de 2015 a les 10:28

El president fins a dia d’avui Josep Vives, i l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyen Arnau el dia del traspàs de poders.
Dia de relleu a la presidència al Nou Congost. El president sortint, Josep Vives, el nou President, Jaume Arnau, i l’alcalde de Manresa, com a testimoni, van ser ahir a la sala de premsa del Nou Congost escenificant el canvi.

Josep Vives va demanar en el seu discurs que s’ajudés el nou president, i que no se’l deixi sol en el mandat que comença ara. Per cloure el seu discurs, ha agraït el suport de l’Ajuntament de Manresa, tant l’actual com tots els que hi ha hagut durant els 13 anys en què ell ha estat al capdavant del club.

 

Per la seva banda, Jaume Arnau va basar la seva intervenció en les paraules d’un amic seu: “gràcies, si us plau, i ho sento”. Va agrair la confiança, va demanar, en la mateixa línia que havia fet Vives, el suport dels aficionats i la gent del club. A més, va advertir que hi hauria errors. Aquest era el motiu del “perdó”.

 

Va ser un acte clos per l’alcalde de Manresa, que va prometre tota la implicació i el suport de l’Ajuntament, que serà el mateix que ha donat durant els darrers anys. El batlle va fer entrega d’una figura del Pont Vell, un dels símbols de la ciutat, a Josep Vives, en agraïment a la feina feta durant tots aquests anys.

 

Àudio de les preguntes dels periodistes i les respostes dels protagonistes: