Ibon Navarro serà l’entrenador de l’ICL Manresa les properes 3 temporades
Ibon Navarro serà l’entrenador de l’ICL Manresa les properes 3 temporades
Ibon Navarro serà l’entrenador de l’ICL Manresa les properes 3 temporades

Ibon Navarro serà l’entrenador de l’ICL Manresa les properes 3 temporades

El tècnic vitorià arriba a la capital del Bages després d’haver dirigit la passada temporada el Laboral Kutxa. «Hi haurà plantilles millors, però hem de veure si hi ha equips millors», ha declarat Navarro. Ibon Navarro Pérez de Albéniz (nascut a Vitòria-Gasteiz el 30 d’abril del 1976) serà l’entrenador de l’ICL Manresa per les properes …

Divendres 17 de Juliol de 2015 a les 18:59

El tècnic vitorià arriba a la capital del Bages després d’haver dirigit la passada temporada el Laboral Kutxa. «Hi haurà plantilles millors, però hem de veure si hi ha equips millors», ha declarat Navarro.

Ibon Navarro Pérez de Albéniz (nascut a Vitòria-Gasteiz el 30 d’abril del 1976) serà l’entrenador de l’ICL Manresa per les properes tres temporades. En la darrera temporada ha dirigit l’equip on ha estat més temporades, el Laboral Kutxa Baskonia, en la Lliga Endesa i l’Eurolliga. Signa per tres temporades amb l’equip del Bages.

La trajectòria d’Ibon Navarro ha transcorregut fonamentalment a l’equip de la seva ciutat, el Baskonia. Tot i això, no és la primera vegada que marxa d’Àlaba per entrenar. Ha estat ajudant de Rafa Sanz a Tenerife, de Paco Olmos a Menorca, i també d’Olmos i Perasovic a València.

Durant la seva presentació, celebrada aquesta tarda al Nou Congost, Navarro ha explicat que «per mi és un honor haver-me incorporat al projecte de l’ICL Manresa; no hi ha gaires equips que hagin estat campions de l’ACB, i és un orgull fitxar per un d’ells; tindrem un equip de treball molt bo, amb molta il·lusió, amb l’objectiu de competir sempre».

Trajectòria d’Ibon Navarro
2000-05 – Categories inferiors del Baskonia
2005-06 – UPV Álava
2006-07 – Tenerife Rural (LEB, ajudant de Rafa Sanz)
2007-08 – TAU Cerámica (Ajudant de Neven Spahija)
2008-10 – TAU Cerámica (Ajudant de Dusko Ivanovic)
2010-11 – Menorca Bàsquet (Ajudant de Paco Olmos)
2011-12 – Valencia Basket (Ajudant de Paco Olmos i Velimir Perasovic)
2012-13 – Valencia Basket (Ajudant de Velimir Perasovic)
2013-14 – Laboral Kutxa (Ajudant de Sergio Scariolo)
2014-15 – Laboral Kutxa Baskonia (Ajudant de Marco Crespi)
Novembre del 2014 – Laboral Kutxa Baskonia (Primer entrenador)