top

Gran Congost! La Bruixa d’Or Manresa, viva!

Divendres 1 de Maig de 2015 a les 22:23

Partit espectacular en un pavelló gairebé ple, i amb un gran Davin White (21 punts i 26 de valoració), ben ajudat per Sakic, Seeley i Rizvic 68 La Bruixa d’Or Manresa | White 21, Seeley 11, Sánchez, Sakic 10 i Rizvic 10; Dilys 2, Poeta 3, Hernández, Ortega, Garcia, Fotu 9, i Grimau 2. …

Partit espectacular en un pavelló gairebé ple, i amb un gran Davin White (21 punts i 26 de valoració), ben ajudat per Sakic, Seeley i Rizvic
68 La Bruixa d’Or Manresa | White 21, Seeley 11, Sánchez, Sakic 10 i Rizvic 10; Dilys 2, Poeta 3, Hernández, Ortega, Garcia, Fotu 9, i Grimau 2.

 

53 Montakit Fuenlabrada | Mayo 2, Sanz 2, Clark 5, Panko 13 i Akindele 12; Díaz 4, Pérez, Vega, Diagné, Smits, Cvetkovic 4, i Miso 7.

 

Parcials: 13-8, 20-15; 14-15 i 21-15.

Arbitres: Hierrezuelo, García Ortiz i Sánchez M.

La Bruixa d’Or Manresa és ben viva. Els homes de Pedro Martínez aconsegueixen una victòria clara davant el Montakit Fuenlabrada. Bon inici de partit amb un parcial de 8-0 i una molt bona defensa en la primera meitat (33-23).

El partit ha començat de la manera que agrada a equip i afició del Nou Congost. Moltes errades, però menys de la banda de La Bruixa d’Or Manresa, que s’escapava en un parcial inicial d’11-2. Començaven entonats els balcànics Rizvic i Sakic. El Fuenlabrada no trobava la manera de trobar forats en la defensa del Manresa, i els madrilenys trigaven 5 minuts en anotar per primer cop. Retallaven des dels tirs lliures Diagne i Díaz (13-8).

El segon període ha estat també favorable al Bàsquet Manresa, que anotava 20 punts amb bon encert de White i Fotu, que després de 2 cistelles visitants anotaven un triple cadascun. Panko s’enfilava fins els 10 punts però La Bruixa d’Or Manresa mantenia a ratlla el rival. Una cistella de Mayo sobre la botzina deixara el 33-23 a la mitja part.

A la sortida dels vestidors, triple de Seeley. Errors en els primers compassos, però White anotava un triple, i la cistella posterior de Sakic (43-26), posava 17 amunt La Bruixa d’Or Manresa, tot i que quedava encara un món per igualar els 26 de diferència de l’average. Panko i Clark es van encarregar de retallar per tal que el Manresa no pensés en res més que la victòria.

En el darrer quat, fins i tot, va entrar la por al cos dels locals. Mal inici de La Bruixa d’Or Manresa, que va trigar en anotar. Es posava a 5 el Montakit Fuenlabrada, però mica en mica, el líder anotador White aclaria la situació, i no deixava que fos un final de nervis. Seeley anotava per al 57-50 i un parell de pilotes perdudes pels madrilenys certificaven la victòria del Manresa per 68-53.

Pedro Martínez, a la roda de premsa posterior al partit, comentava que «partit molt bo, m’ha agradat molt com han defensat els jugadors, amb molt d’esforç i lluita pel rebot, fantàstic treball; crec que hem estat superiors a ells, però al 3r quart ens hem parat, no llegíem bé els canvis defensius; un moment dolent els ha ficat al partit, però he de felicitar els jugadors; l’esforç dels jugadors no es veu reflexat amb les victòries que crec que es mereixen».

Molt bon ambient al Nou Congost, que s’ha omplert amb 4.400 espectadors i ha vist l’actuació dels Castellers de Santpedor i l’aparició de la banda Strombers a la mitja part, promocionant el concert del proper dia 15 de maig a la sala Silenci organitzat pel club. També s’ha fet un mosaic a l’inici del partit i en un dels temps morts.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials