top

Èxit del Campus de Setmana Santa amb la vista posada al Campus d’Estiu 2015

Dimecres 1 de Abril de 2015 a les 17:33

Aquests dies, els jugadors de La Bruixa d’Or Manresa han visitat els nens que estan participant al Campus de Setmana Santa, organitzat pel Bàsquet Manresa i CBiUM. Les jornades estant sent un èxit, i el club ja està planificant organitzar el campus de l’estiu. Els nens i nenes que gaudeixen del Campus de Bàsquet de Setmana …

Aquests dies, els jugadors de La Bruixa d’Or Manresa han visitat els nens que estan participant al Campus de Setmana Santa, organitzat pel Bàsquet Manresa i CBiUM. Les jornades estant sent un èxit, i el club ja està planificant organitzar el campus de l’estiu.

Els nens i nenes que gaudeixen del Campus de Bàsquet de Setmana s’ho estan passant d’allò més bé, sobretot compartint una estona amb els seus ídols: els jugadors de La Bruixa d’Or Manresa. Marc Garcia i Mario Little van començar la sèrie de visites, que ha seguit amb Isaac Fotu i Zeljko Sakic, acompanyats del vinculat Nil Sabata i el júnior de 2,14m Deng Mayot.

El Bàsquet Manresa i la direcció de CBiUM ja treballen en l’edició estiuenca del Campus, que serà a partir del 29 de juny, i en aquesta edició del 2015 comptarà amb la col·laboració de la marca esportiva JOMA.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials