El partit que no us podeu perdre
El partit que no us podeu perdre
El partit que no us podeu perdre

El partit que no us podeu perdre

El partit de dissabte a les 20:15 promet ser dels calents. Els manresans incorporen Alfonso Sánchez després d’haver perdut Ben Dewar, i amb el dubte de darrera hora de Davin White. La Bruixa d’Or Manresa afronta un partit importantíssim a casa davant del Baloncesto Sevilla. Catalans i andalusos estan empatats a la classificació amb 8 …

Divendres 17 de Abril de 2015 a les 12:57

El partit de dissabte a les 20:15 promet ser dels calents. Els manresans incorporen Alfonso Sánchez després d’haver perdut Ben Dewar, i amb el dubte de darrera hora de Davin White.

La Bruixa d’Or Manresa afronta un partit importantíssim a casa davant del Baloncesto Sevilla. Catalans i andalusos estan empatats a la classificació amb 8 victòries. El Manresa ha perdut Ben Dewar aquesta setmana per lesió, i ha incorporat Alfonso Sánchez, provinent del Clínicas Rincón de la lliga Adecco Or. Davin White és dubte.

Un gran repte per davant, i una altra setmana amb problemes per a La Bruixa d’Or Manresa. Ben Dewar queia lesionat aquest dimecres amb un esquinç i trencament de fibres a la cuixa dreta. La lesió l’apartarà dels entrenaments almenys durant dues setmanes. Per altra banda, en l’entrenament d’aquest divendres, Davin White s’ha hagut de retirar per una forta lumbàlgia i és dubte per al partit de demà. També hi ha hagut, però, una alta durant el dia d’avui. La Bruixa d’Or Manresa ha incorporat el jugador del Clínicas Rincón Alfonso Sánchez, després d’haver estat a prova durant la setmana.

Per part de l’equip andalús, que també ha patit una temporada moguda, arriba al Nou Congost amb les mateixes victòries del Manresa tot i tenir una plantilla, a priori, amb unes aspiracions diferents. Des que Luis Casimiro va fer-se càrrec de l’equip el Baloncesto Sevilla ha millorat molt i és un rival molt perillós, sense cap incidència mèdica.

Pedro Martínez ha parlat avui del partit d’aquest dissabte: «estem passant pàgina de la setmana d’entrenaments i ens centrem en donar demà el màxim en el partit; sabem que tenim problemes, però no els volem subratllar; si fem les coses molt bé tenim opcions; estem davant d’un equip que sorprenentment ocupa de les últimes posicions; el Baloncesto Sevilla és millor en el ‘roster‘ que nosaltres, però ens la juguem davant d’ells i ho intentarem».

El Bàsquet Manresa ha preparat per a aquest partit un mosaic que cobrirà absolutament totes les cadires del Nou Congost.