El Nou Congost estrena temporada amb l’ICL Manresa – Movistar Estudiantes
El Nou Congost estrena temporada amb l’ICL Manresa – Movistar Estudiantes
El Nou Congost estrena temporada amb l’ICL Manresa – Movistar Estudiantes

El Nou Congost estrena temporada amb l’ICL Manresa – Movistar Estudiantes

Visita del Movistar Estudiantes en el debut al Nou Congost de l’ICL Manresa. L’equip d’Ibon Navarro debuta davant l’afició manresana aquest diumenge a les 19:00, amb l’equip a punt, tret de la baixa ja coneguda de Juan García. L’ICL Manresa es retrobarà aquest diumenge a les 19:00 amb els seus aficionats en una nova temporada, …

Divendres 16 de Octubre de 2015 a les 17:31

Visita del Movistar Estudiantes en el debut al Nou Congost de l’ICL Manresa. L’equip d’Ibon Navarro debuta davant l’afició manresana aquest diumenge a les 19:00, amb l’equip a punt, tret de la baixa ja coneguda de Juan García.

L’ICL Manresa es retrobarà aquest diumenge a les 19:00 amb els seus aficionats en una nova temporada, amb moltes cares noves encara desconegudes per bona part del públic manresà. Visita el Nou Congost el Movistar Estudiantes, dirigit enguany per Diego Ocampo.

Debut al Nou Congost. Nova temporada, nou president, patrocinador, entrenador, molts jugadors. Els aficionats tenen al·licients per anar aquest diumenge a les 19:00 al Nou Congost. Debutarà davant el seu públic l’ICL Manresa, que en la primera jornada va sofrir una derrota a Fuenlabrada. A la baixa de llarga durada de Juan García, no hi ha cap altre inconvenient aquesta setmana, a banda de les molèsties que té al peu Jermaine Thomas. L’equip està a punt per rebre els madrilenys.

El Movistar Estudiantes, per la seva banda, té tot l’equip a la disposició de Diego Ocampo per jugar a Manresa. L’equip es basa en la seva pedrera, i hi ha molt jugadors joves, que es sumen a l’experiència d’homes com Javi Salgado i Nacho Martín. Les noves incorporacions són Brandon Thomas, Zach Graham i el temible pivot serbi Vladimir Stimac, que va destacar en la primera jornada.

Ibon Navarro, en la roda de premsa prèvia d’aquest divendres, deia que «la setmana ha anat bé, Jermaine Thomas té una mica de dolor al peu però no hi ha més novetats mèdiques; els jugadors tenen moltes ganes de jugar a casa, la majoria d’ells no sap encara què és; els dos equips tenim moltes cares noves, i vam començar malament; Movistar Estudiantes té un equip que ajunta experiència amb altres jugadors joves que aporten molta energia; si juguen amb confiança són molt perillosos».