menu
El líder no pot badar al Nou Congost
El líder no pot badar al Nou Congost
El líder no pot badar al Nou Congost

El líder no pot badar al Nou Congost

Mario Little i Vilmantas Dilys poden debutar aquest diumenge davant els malaguenys, mentre que seran baixa per a aquest partit AJ Ogilvy i Peppe Poeta. Dues incorporacions per plantar cara al líder, i començar a encarrilar la permanència en els darrers 12 partits de la Lliga Endesa. La Bruixa d’Or Manresa tindrà a la seva …

Divendres 6 de Març de 2015 a les 20:27

Mario Little i Vilmantas Dilys poden debutar aquest diumenge davant els malaguenys, mentre que seran baixa per a aquest partit AJ Ogilvy i Peppe Poeta.

Dues incorporacions per plantar cara al líder, i començar a encarrilar la permanència en els darrers 12 partits de la Lliga Endesa. La Bruixa d’Or Manresa tindrà a la seva disposició per diumenge a les 19:00 el pivot lituà Vilmantas Dilys i l’aler americà Mario Little. L’Unicaja de Màlaga, per la seva banda, té la baixa segura de Vasileiadis i el dubte de Suárez, i avui l’equip juga Eurolliga.

El Nou Congost donarà aquest diumenge la benvinguda a dos nous jugadors: un és Mario Little, aler americà provinent de la D-League. El segon reforç de la setmana és Vilmantas Dilys, un pivot lituà experimentat. Els dos arriben per apuntalar l’equip en el tram final de la temporada. Pedro Martínez, que en aquest partit celebrarà els 700 disputats a l’ACB, no podrà comptar amb AJ Ogilvy, lesionat al peu, i Peppe Poeta, que encara no està en plena forma.

Per la seva banda, l’Unicaja, pendent de jugar un partit aquest vespre davant l’Anadolu Efes, té la baixa segura de Kostas Vasileiadis. Carlos Suárez és dubte per un problema al bessó. L’equip de Joan Plaza lidera la classificació des de fa moltes jornades, i ha comès molt pocs errors en aquesta lliga regular.

Pedro Martínez, deia a la prèvia d’aquest divendres que «aquesta ha estat una setmana diferent pel fet d’incorporar dos jugadors nous; Grigonis va començar a entrenar ahir; cap dels dos fitxatges està amb un nivell físic gaire bo, i tampoc tenen tot el coneixement tàctic i tècnic; els donem d’alta per tal que aquest procés d’adaptació sigui el més curt possible; cal ser positius i veure que la directiva no es rendeix i fa tot el que estigui a la nostra mà per ser més competitius, i això és d’agrair; el fet de complir 700 partits és una dada individual, però el que em preocupa és la marxa de l’equip».