menu
El Fan Day il·lusiona el Nou Congost
El Fan Day il·lusiona el Nou Congost
El Fan Day il·lusiona el Nou Congost

El Fan Day il·lusiona el Nou Congost

Unes 200 persones van poder viure en primera persona el Fan Day, entrenament a portes obertes de l’ICL Manresa, que va acabar amb la participació dels aficionats i sortejos per als assistents. Un cop acabar l’entrenament, els jugadors i tècnics van rebre alguns dels “fans” de l’equip. Primer, un concurs de triples per gaudir des …

Dilluns 5 de Octubre de 2015 a les 10:28

Unes 200 persones van poder viure en primera persona el Fan Day, entrenament a portes obertes de l’ICL Manresa, que va acabar amb la participació dels aficionats i sortejos per als assistents. Un cop acabar l’entrenament, els jugadors i tècnics van rebre alguns dels “fans” de l’equip.

Primer, un concurs de triples per gaudir des de la grada. El guanyador va ser Ricky Sánchez. Més tard, campionat de 2-Ball amb dues semifinals i una final. En aquest joc hi participaven també els aficionats.

Un cop acabat el moviment a pista, el capità, Román Montañez, l’entrenador Ibon Navarro i el president Jaume Arnau van dirigir-se als aficionats allà presents.

Més tard, i després d’haver passat per la dutxa, els jugadors van atendre els aficionats a la botiga, on els van poder saludar i fer-se fotos amb ells.