top

El Fan Day il·lusiona el Nou Congost

Dilluns 5 de Octubre de 2015 a les 10:28

Unes 200 persones van poder viure en primera persona el Fan Day, entrenament a portes obertes de l’ICL Manresa, que va acabar amb la participació dels aficionats i sortejos per als assistents. Un cop acabar l’entrenament, els jugadors i tècnics van rebre alguns dels “fans” de l’equip. Primer, un concurs de triples per gaudir des …

Unes 200 persones van poder viure en primera persona el Fan Day, entrenament a portes obertes de l’ICL Manresa, que va acabar amb la participació dels aficionats i sortejos per als assistents. Un cop acabar l’entrenament, els jugadors i tècnics van rebre alguns dels “fans” de l’equip.

Primer, un concurs de triples per gaudir des de la grada. El guanyador va ser Ricky Sánchez. Més tard, campionat de 2-Ball amb dues semifinals i una final. En aquest joc hi participaven també els aficionats.

Un cop acabat el moviment a pista, el capità, Román Montañez, l’entrenador Ibon Navarro i el president Jaume Arnau van dirigir-se als aficionats allà presents.

Més tard, i després d’haver passat per la dutxa, els jugadors van atendre els aficionats a la botiga, on els van poder saludar i fer-se fotos amb ells.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials