menu
El Congost té garantit el 4G amb Orange
El Congost té garantit el 4G amb Orange
El Congost té garantit el 4G amb Orange

El Congost té garantit el 4G amb Orange

Orange inverteix prop d’1,4 milions d’euros per oferir la millor cobertura de mòbil als pavellons de la Lliga Endesa. L’empresa ha destinat 39.000€ per garantir la cobertura al pavelló del Nou Congost de Manresa. Orange, Patrocinador Oficial de la Lliga Endesa, ha invertit 1.380.000 euros en un gran desplegament de la seva xarxa mòbil per …

Dimecres 4 de Febrer de 2015 a les 17:01

Orange inverteix prop d’1,4 milions d’euros per oferir la millor cobertura de mòbil als pavellons de la Lliga Endesa. L’empresa ha destinat 39.000€ per garantir la cobertura al pavelló del Nou Congost de Manresa.

Orange, Patrocinador Oficial de la Lliga Endesa, ha invertit 1.380.000 euros en un gran desplegament de la seva xarxa mòbil per garantir una perfecta experiència dels seus clients a les pistes de la Lliga Endesa sota la seva cobertura. “Ara tots els aficionats a les pistes espanyoles podran gaudir dels partits i compartir alhora l’experiència amb els seus amics i en Xarxes Socials a través del seu telèfon mòbil amb la millor cobertura gràcies a l’aposta d’Orange per la tecnologia 4G”, destaca Ignacio de Orúe.

Orange, Patrocinador Oficial de la Lliga Endesa, ha invertit prop de 1,4 milions d’euros en un pla de desplegament de la seva xarxa mòbil que garanteix una perfecta experiència als seus clients en totes les pistes de la Lliga Endesa, amb l’única excepció de Andorra a l’estar fora de la cobertura de la companyia.

D’aquesta manera, Orange ofereix a totes les pistes espanyoles de la Lliga Endesa la millor cobertura en qualsevol de les tecnologies disponibles, 4G inclosa, i garanteix la capacitat suficient per absorbir la demanda de trànsit mòbil, especialment de dades, generada durant l’espai de temps que suposa la celebració d’un partit.

Gràcies a aquesta inversió d’Orange, els aficionats al bàsquet podran compartir a les pistes espanyoles, sense cap problema i en temps real, els seus comentaris sobre cada partit, fotos, vídeos, etc., amb els seus telèfons mòbils a través de les xarxes socials.

Aquesta iniciativa referma l’aposta d’Orange per aquest esport. A més, la companyia ha incorporat al seu servei de televisió Orange TV, un nou canal de producció pròpia, dirigit als aficionats a l’esport de la cistella: Orange Arena TV. D’aquesta manera, la plataforma interactiva online http://orangearena.orange.es que, gràcies a l’acord entre Orange i ACB, retransmet per Internet i en directe el millor bàsquet des de fa cinc temporades, se suma als continguts d’Orange TV a el dial 9, reforçant encara més l’oferta esportiva de l’operadora. Des del seu naixement la plataforma online d’Orange ja ha emès més de mil partits de la Lliga Endesa, inclosos els de la Copa del Rei.

“Aquesta inversió reforça la gran aposta d’Orange pel bàsquet i la Lliga Endesa, competició a la qual portem units ja vuit temporades. Ara tots els aficionats a les pistes espanyoles podran gaudir dels partits i compartir alhora l’experiència amb els seus amics i en Xarxes Socials a través del seu telèfon mòbil amb la millor cobertura gràcies a l’aposta d’Orange per la tecnologia 4G “, destaca Ignacio de Orúe, Director de la Unitat de Negoci Digital.