menu
Descansa en Pau, Rasmus
Descansa en Pau, Rasmus
Descansa en Pau, Rasmus

Descansa en Pau, Rasmus

El pivot danès, que va jugar fins la temporada passada va jugar al club del Bages, ha estat trobat mort aquest dimecres a primera hora de la tarda al seu domicili El Bàsquet Manresa vol expressar públicament el més sentit condol a la família de Rasmus G. Larsen. El jugador ha estat trobat mort al …

Dimecres 13 de Maig de 2015 a les 16:52

El pivot danès, que va jugar fins la temporada passada va jugar al club del Bages, ha estat trobat mort aquest dimecres a primera hora de la tarda al seu domicili
El Bàsquet Manresa vol expressar públicament el més sentit condol a la família de Rasmus G. Larsen. El jugador ha estat trobat mort al seu apartament de Jumet, aquest dimecres a primera hora de la tarda. Tenia només 20 anys.

El president Josep Vives ha parlat aquesta tarda amb els pares del jugador per expressar en nom del club el condol.

Encara no se saben els motius de la mort de Larsen, que ha estat trobat al seu llit. No s’havia presentat a l’entrenament d’aquest matí, i per aquest motiu el personal del seu club ha anat a buscar-lo a l’apartament.

Larsen actualment estava jugant a l’Spirou Charleroi, després d’haver passat les darreres temporades, des del 2012, a La Bruixa d’Or Manresa i el seu equip vinculat.

Larsen era una promesa del bàsquet danès, amb un físic i unes qualitats espectaculars. Tot i això, les lesions havien marcat la seva trajectòria. En la primera jornada de la temporada passada, Rasmus Larsen va ser l’MVP, després de fer 21 punts, 13 rebots i 37 de valoració.

 

Missatges de condol