Derrota al Palau: cal passar pàgina

Derrota exagerada al Palau Blaugrana per 101 a 53, amb una primera part nefasta i un matx del qual cal passar pàgina quant abans. 101 FC Barcelona | Satoransky 9, Jackson 15, Thomas 8, Doellman 13, Tomic 9; Lampe 8, Huertas 2, Nachbar 5, Hezonja 24, Hakanson i Pleiss 8. 53 La Bruixa d’Or …

Diumenge 1 de Febrer de 2015 a les 19:44

Derrota exagerada al Palau Blaugrana per 101 a 53, amb una primera part nefasta i un matx del qual cal passar pàgina quant abans.
101 FC Barcelona | Satoransky 9, Jackson 15, Thomas 8, Doellman 13, Tomic 9; Lampe 8, Huertas 2, Nachbar 5, Hezonja 24, Hakanson i Pleiss 8.

53 La Bruixa d’Or Manresa | Hernández 4, Grimau 4, Dewar 8, Ogilvy 3, Rizvic 4; Fotu 20, White 2, Sakic 4, Grigonis 4 i García.

Parcials: 26-4, 27-9; 25-18 i 23-22.

Àrbitres: Bultó, Pérez Niz, i Mas.

La Bruixa d’Or Manresa ha de passar pàgina ràpidament després del partit del Palau Blaugrana. Inici desconcertant dels del Bages davant un Barça, això sí, molt fi i amb un encert, sobretot en triples, espectacular. Molta distància entre equips, un partit desigual.

Ja des de l’inici el FC Barcelona es col·locava amb un parcial de 10-0 per deixar clar que seria el dominador del partit en tot moment. Els primers punts del Manresa en el primer quart arribarien des de la línia de tirs lliures, primer amb Rizvic i més tard Ogilvy. De fet, en aquest primer quart només es va anotar des d’aquest punt.

En el segon període, un altre parcial que condemnava els homes de Pedro Martínez encara a més distància del rival. Només 13 punts abans del descans. En aquest segon període Isaac Fotu anotava 9 punts, tots els de l’equip, per intentar retallar una distància que era ja insalvable.

A la represa, l’equip va fer dos parcials més correctes. En el tercer quart començaven anotant Grimau i Hernández, i l’equip mostrava cert orgull i intentava millorar la imatge. Ben Dewar convertia un triple que ja acostava l’equip als 30 punts, tot i que en cap moment es va poder rebaixar el resultat a menys de 30 punts.

El darrer quart va ser el més igualat (23-22), ja amb el partit decidit. Anotaven Fotu, Sakic i White de sortida, i semblava que l’equip podria maquillar el resultat, però la distància amb el rival es va mantenir. Va ser llavors quan Mario Hezonja, que sembla que té la mida presa al Manresa, completava el seu festival de triples. Res a fer contra un equip molt superior. Cal mirar endavant i pensar com batre el Bilbao Basket.

Pedro Martínez, a la roda de premsa, comentava que «no hem pogut competir des del primer moment; la seva bona sortida ens ha tret mentalment del partit; no hem tingut la força mental ni la qualitat per estar a dins del partit; hem aguantat el que estava caient, dur per tots; espero que no ens faci mal, aquesta derrota, encara que la diferència ha estat molt gran; hem de passar pàgina».