menu
Comença la volta de la salvació
Comença la volta de la salvació
Comença la volta de la salvació

Comença la volta de la salvació

Aquest dissabte a les 20:30 s’espera un bon ambient al Nou Congost per combatre l’equip gallec, desè classificat a la lliga. La Bruixa d’Or Manresa comença la segona volta, que l’ha de dur a la permanència, a casa davant el Rio Natura Monbus Obradoiro. L’equip gallec, desè classificat, no ha pogut entrar entre els 8 …

Divendres 23 de Gener de 2015 a les 13:41

Aquest dissabte a les 20:30 s’espera un bon ambient al Nou Congost per combatre l’equip gallec, desè classificat a la lliga.

La Bruixa d’Or Manresa comença la segona volta, que l’ha de dur a la permanència, a casa davant el Rio Natura Monbus Obradoiro. L’equip gallec, desè classificat, no ha pogut entrar entre els 8 primers per disputar la Copa del Rei, però es troba en una posició còmoda. Els dos equips estan al complet per al partit de demà a les 20:30.

La Bruixa d’Or Manresa afronta l’inici de la segona volta amb la convicció que l’equip anirà de menys a més durant aquesta accidentada temporada. AJ Ogilvy, el darrer en incorporar-se per culpa d’una lesió, ja va poder acumular minuts i mica en mica es va posant a to.

Per la seva banda, el Rio Natura Monbus Obradoiro arriba al Nou Congost després d’haver lluitat en les darreres jornades per entrar a la Copa del Rei. Al final l’equip de Moncho Fernández no ha pogut aconseguir-ho, però es troba en una bona situació a la classificació, sense patiments. Tot l’equip està disponible per jugar a Manresa.

Pedro Martínez, declarava a la prèvia del partit que «vam tenir un petit problema amb el Roger Grimau que tenia mal a la planta del peu, però a banda d’això res important; hem de creure que tenim opcions, tot i que no ens podem carregar amb una pressió innecessària pensant que aquest partit és una final; la nostra situació a la classificació no és bona; l’Obradoiro ens va passar per sobre en el partit d’anada, i a més no van notar les baixes, va ser una exhibició; crec que hem millorat respecte a aquell partit».