menu
Comença la pretemporada de l’ICL Manresa. Som-hi!
Comença la pretemporada de l’ICL Manresa. Som-hi!
Comença la pretemporada de l’ICL Manresa. Som-hi!

Comença la pretemporada de l’ICL Manresa. Som-hi!

L’equip ha estat presentat avui a la seu de Mútua Intercomarcal, i ha passat revisions mèdiques a Prevint i al Cimetir. L’ICL Manresa ha estrenat avui la temporada 2015-2016 amb una presentació davant els mitjans de comunicació a la seu de Mútua Intercomarcal. A primera hora els jugadors han passat revisió mèdica a societat de …

Dilluns 24 de Agost de 2015 a les 16:48

L’equip ha estat presentat avui a la seu de Mútua Intercomarcal, i ha passat revisions mèdiques a Prevint i al Cimetir. L’ICL Manresa ha estrenat avui la temporada 2015-2016 amb una presentació davant els mitjans de comunicació a la seu de Mútua Intercomarcal. A primera hora els jugadors han passat revisió mèdica a societat de prevenció del club, Prevint. Més tard, s’han fet proves d’esforç i altres testos al centre de medicina esportiva Cimetir.

Els jugadors de l’ICL Manresa han hagut de matinar avui per començar la pretemporada. La jornada de presentació ha començat a Prevint, la societat de prevenció del Bàsquet Manresa. Allà han passat revisió mèdica i s’han fet anàlisis als jugadors i els membres del cos tècnic des de les 8 del matí.

Més tard s’ha celebrat a la seu de Mútua Intercomarcal la presentació de l’equip davant els mitjans de comunicació. Acompanyaven a l’entrenador Ibon Navarro, i al director esportiu Pere Romero, Miquel Soler, director General de Prevint, i Ramon Roset, director de la sucursal a Manresa de Mútua Intercomarcal. Després de la roda de premsa, la plantilla, i el cos tècnic han concedit entrevistes als mitjans que s’han acostat fins a la sala d’actes de Mútua Intercomarcal per seguir la presentació. El President del Bàsquet Manresa, Josep Vives, ha pogut saludar també un per un els jugadors de l’equip.

Més tard, els jugadors han passat altres proves a Cimetir, el Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació. Allà, Jermaine Thomas, Román Montañez i Ricky Sánchez han estat els primers en fer la prova d’esforç d’aquest dilluns.

Alex Barrera i Juan García, últimes incorporacions
Els darrers dos homes en incorporar-se a l’ICL Manresa han estat Alex Barrera i Juan José García. Barrera farà la pretemporada amb l’ICL Manresa, i el club del Bages té signada una opció per quedar-se’l després d’aquestes primeres setmanes de preparació. Per altra banda, Juan José García, que arriba cedit del CAI Zaragoza per una temporada, s’incorporarà a la disciplina d’Ibon Navarro un cop torni de la concentració amb la selecció de la República Dominicana.