Busca’t al dibuix del Nou Congost!
Busca’t al dibuix del Nou Congost!
Busca’t al dibuix del Nou Congost!

Busca’t al dibuix del Nou Congost!

La imprempta manresana i el club treuran a la llum una edició limitada del dibuix del Nou Congost per vendre entre els aficionats. La imprempta manresana Abeto Rojo, ha afegit el Nou Congost a la seva col·lecció de pòsters. L’empresa ha editat dibuixos d’elements emblemàtics de Barcelona, com la Sagrada Família, el Parc Güell, Canaletes, …

Dimecres 15 de Abril de 2015 a les 16:00

La imprempta manresana i el club treuran a la llum una edició limitada del dibuix del Nou Congost per vendre entre els aficionats.

La imprempta manresana Abeto Rojo, ha afegit el Nou Congost a la seva col·lecció de pòsters. L’empresa ha editat dibuixos d’elements emblemàtics de Barcelona, com la Sagrada Família, el Parc Güell, Canaletes, Colom, el Palau de la Música o la Pedrera. Ara, però, amplia la oferta d’aquesta sèrie amb una divertida i detalladíssima imatge del pavelló del Nou Congost en plena ebullició, obra del dibuixant Ferran Costa.

Abeto Rojo ha ofert al Bàsquet Manresa poder distribuïr una edició limitada del dibuix del Nou Congost. Es tracta d’una làmina, edició numerada, amb un dibuix divertit, en què s’hi poden identificar tots els elements d’una jornada de partit. El preu de la làmina serà de 10€, però el club els vendrà en els partits que queden al Nou Congost a 3€ com a oferta inicial.

Ja podeu comprar el dibuix a la botiga del club!

Col·lecció de pòsters Abeto Rojo, amb dibuixos de Ferran Costa

poster-grup-M