Buscant la cinquena en un clàssic de la Lliga Endesa
Buscant la cinquena en un clàssic de la Lliga Endesa
Buscant la cinquena en un clàssic de la Lliga Endesa

Buscant la cinquena en un clàssic de la Lliga Endesa

La Bruixa d’Or Manresa intentarà retrobar-se amb la victòria davant el Movistar Estudiantes. L’equip del Bages afronta el penúltim partit de la primera volta davant un rival a qui podria superar a la classificació en cas de guanyar-lo. AJ Ogilvy s’ha reincorporat als entrenaments. La Bruixa d’Or Manresa mirarà de retrobar-se amb la victòria al …

Divendres 9 de Gener de 2015 a les 20:05

La Bruixa d’Or Manresa intentarà retrobar-se amb la victòria davant el Movistar Estudiantes.

L’equip del Bages afronta el penúltim partit de la primera volta davant un rival a qui podria superar a la classificació en cas de guanyar-lo. AJ Ogilvy s’ha reincorporat als entrenaments.
La Bruixa d’Or Manresa mirarà de retrobar-se amb la victòria al BarclayCard Center de Madrid, on diumenge a les 12:30 s’enfronta al Movistar Estudiantes. Dos “clàssics” del màxim nivell estatal, cara a cara, un cop més, en una situació similar.

La Bruixa d’Or Manresa arriba al partit de Madrid, el penúltim de la primera volta, després de l’ensopegada a casa amb el CAI Saragossa. L’equip es desplaçarà amb una novetat, la de l’australià AJ Ogilvy que ja ha entrenat durant la setmana. De tota manera, encara està a un nivell inferior que la resta de companys.

Per part del Movistar Estudiantes, Txus Vidorreta té a la seva disposició tota la plantilla. L’equip madrileny ha guanyat aquesta setmana al MoraBanc Andorra, en un partit aplaçat de la jornada 14. D’aquesta manera es situa amb 5 partits guanyats, just per sobre del Bàsquet Manresa. Els estudiantils compten amb una plantilla completa i experta, on destaca enguany el castellà Nacho Martín, juntament amb els exteriors Salgado, Rabaseda i Van Lacke. També hi ha el vell conegut del Manresa Uros Slokar.

Pedro Martínez, declarava abans d’anar a Marid que «setmana sense incidències, amb la incorporació d’Ogilvy des de mitja setmana; el Movistar Estudiantes es un equip molt expert, amb gent que porta molts anys jugant a la Lliga Endesa; equip completíssim que ha estat capaç de guanyar a Barça i Madrid, cosa que no sé qui més pot dir a Europa ara pera ara».