top

Buscant la cinquena en un clàssic de la Lliga Endesa

Divendres 9 de Gener de 2015 a les 20:05

La Bruixa d’Or Manresa intentarà retrobar-se amb la victòria davant el Movistar Estudiantes. L’equip del Bages afronta el penúltim partit de la primera volta davant un rival a qui podria superar a la classificació en cas de guanyar-lo. AJ Ogilvy s’ha reincorporat als entrenaments. La Bruixa d’Or Manresa mirarà de retrobar-se amb la victòria al …

La Bruixa d’Or Manresa intentarà retrobar-se amb la victòria davant el Movistar Estudiantes.

L’equip del Bages afronta el penúltim partit de la primera volta davant un rival a qui podria superar a la classificació en cas de guanyar-lo. AJ Ogilvy s’ha reincorporat als entrenaments.
La Bruixa d’Or Manresa mirarà de retrobar-se amb la victòria al BarclayCard Center de Madrid, on diumenge a les 12:30 s’enfronta al Movistar Estudiantes. Dos “clàssics” del màxim nivell estatal, cara a cara, un cop més, en una situació similar.

La Bruixa d’Or Manresa arriba al partit de Madrid, el penúltim de la primera volta, després de l’ensopegada a casa amb el CAI Saragossa. L’equip es desplaçarà amb una novetat, la de l’australià AJ Ogilvy que ja ha entrenat durant la setmana. De tota manera, encara està a un nivell inferior que la resta de companys.

Per part del Movistar Estudiantes, Txus Vidorreta té a la seva disposició tota la plantilla. L’equip madrileny ha guanyat aquesta setmana al MoraBanc Andorra, en un partit aplaçat de la jornada 14. D’aquesta manera es situa amb 5 partits guanyats, just per sobre del Bàsquet Manresa. Els estudiantils compten amb una plantilla completa i experta, on destaca enguany el castellà Nacho Martín, juntament amb els exteriors Salgado, Rabaseda i Van Lacke. També hi ha el vell conegut del Manresa Uros Slokar.

Pedro Martínez, declarava abans d’anar a Marid que «setmana sense incidències, amb la incorporació d’Ogilvy des de mitja setmana; el Movistar Estudiantes es un equip molt expert, amb gent que porta molts anys jugant a la Lliga Endesa; equip completíssim que ha estat capaç de guanyar a Barça i Madrid, cosa que no sé qui més pot dir a Europa ara pera ara».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials