menu
Bany de masses en la presentació de l’ICL Manresa a FIraSTIU
Bany de masses en la presentació de l’ICL Manresa a FIraSTIU
Bany de masses en la presentació de l’ICL Manresa a FIraSTIU

Bany de masses en la presentació de l’ICL Manresa a FIraSTIU

Prop d’un miler d’aficionats es van acostar al carrer Abat Oliva per seguir la presentació i presenciar l’entrega simbòlica de claus del concessionari Audi i Volkswagen Sarsa Bages. Ahir va començar la pretemporada de l’ICL Manresa amb un acte de presentació a la capital del Bages. Els jugadors van ser presentats uns per un a …

Diumenge 6 de Setembre de 2015 a les 13:36

Prop d’un miler d’aficionats es van acostar al carrer Abat Oliva per seguir la presentació i presenciar l’entrega simbòlica de claus del concessionari Audi i Volkswagen Sarsa Bages.

Ahir va començar la pretemporada de l’ICL Manresa amb un acte de presentació a la capital del Bages. Els jugadors van ser presentats uns per un a la FIraSTIU, organitzada per l’associació Manresa+Comerç al carrer Abat Oliva. Gairebé un miler de persones van poder seguir l’acte, on van parlar entrenador, president, i regidor d’esports de l’Ajuntament de Manresa. El concessionari Sarsa Bages va fer l’entrega simbòlica de les claus a la plantilla.

Un cop més, i ja és el segon, la FIraSTIU va tenir accent basquetbolístic amb la presentació de l’ICL Manresa. Hi va haver temps per presentar els jugadors, i pels parlaments d’Ibon Navarro, que es va atrevir ja a fer el seu discurs en català, el President Josep Vives, que es va dirigir per darrera vegada als aficionats com a màxim responsable del club, i de Jordi Serracanta, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, que va desitjar sort i bona feina a l’equip.

Abans dels discursos, els aficionats van poder compartir una estona amb els jugadors davant de l’stand del Bàsquet Manresa. Més tard, a l’escenari, van intervenir les cheerleaders del club, que van fer un tastet dels seus balls.

Com a patrocinador de l’ICL Manresa, el concessionari Sarsa Bages cedeix 9 vehicles als jugadors del club per als seus desplaçaments diaris. Durant la presentació del nou equip davant l’afició i en el marc de la FIraSTiu, ahir diumenge, el gerent del concessionari, Enric Fauste, i el responsable de vendes, Ricard Moix, van fer entrega simbòlica de les claus dels vehicles a les estrelles del club manresà. En concret, els automòbils cedits són dos Volkswagen Golf Sportsvan; un VW Tiguan; un VW Touran; dos Audi Q3; un Audi A3; i, un Audi A4 AV.

Amb aquesta transferència, el concessionari oficial Audi i Volkswagen de Manresa confirma un any més “el seu compromís i la clara aposta per l’ICL Manresa, el club insígnia de la ciutat”, destaca Fauste.

Durant la jornada festiva, els aficionats que es van apropar a l’stand compartit d’ICL Manresa i Sarsa Bages van poder saludar i passar una estona amb els jugadors de l’equip. A més, al llarg del carrer Abad Oliva es van fer activitats per a petits i grans per promocionar el comerç de la capital del Bages.

Sarsa Bages és el concessionari oficial Audi i Volkswagen i forma part de Movento, un dels grups d’automoció més importants del país. Movento va distribuir més de 13.000 vehicles (nous i seminous) el 2014.