menu
Al Palau Blaugrana amb ganes de donar guerra
Al Palau Blaugrana amb ganes de donar guerra
Al Palau Blaugrana amb ganes de donar guerra

Al Palau Blaugrana amb ganes de donar guerra

L’equip té a hores d’ara el dubte de Roger Grimau, que s’ha torçat el turmell esquerre en l’entrenament d’aquest matí, i d’AJ Ogilvy, que només ha fet un entrenament. La Bruixa d’Or Manresa visita diumenge a les 12:30 el Palau Blaugana, i ho farà amb el recolzament d’un centenar d’aficionats manresans que viatjaran amb l’equip. …

Divendres 30 de Gener de 2015 a les 16:17

L’equip té a hores d’ara el dubte de Roger Grimau, que s’ha torçat el turmell esquerre en l’entrenament d’aquest matí, i d’AJ Ogilvy, que només ha fet un entrenament.

La Bruixa d’Or Manresa visita diumenge a les 12:30 el Palau Blaugana, i ho farà amb el recolzament d’un centenar d’aficionats manresans que viatjaran amb l’equip. Dos dubtes a les files del Manresa, les de Grimau, que s’ha torçat el peu en el darrer entrenament, i Ogilvy, que arrossega la lesió de principi de setmana. El Barça, pendent del partit d’Eurolliga d’aquesta nit.

L’equip de Pedro Martínez té una oportunitat per reafirmar la bona dinàmica de treball que va donar els primers fruits en el la jornada que encetava la primera volta. Després d’una còmoda victòria amb l’Obradoiro, toca competir al Palau Blaugrana. Hi ha dos dubtes per al partit d’aquesta setmana: Grimau i Ogilvy. El català, que tornarà un cop més al Palau, s’ha torçat el peu en en l’entrenament d’avui i té un esguinç. Caldrà veure com evoluciona. Per altra banda, Ogilvy s’està recuperant d’una tendinitis al primer dit del peu esquerre. El Bàsquet Manresa ha organitzat un autocar d’aficionats per donar caliu a l’equip, i en total s’esperen uns 100 aficionats del Manresa al Palau.

Per part del FC Barcelona, pendent encara de jugar un partit de competició europea aquest vespre, segueix sent un dels equips més forts de la Lliga Endesa, tot i que enguany ha patit, especialment fora de casa. Els escortes Navarro, Eriksson, i Oleson són baixa segura. L’equip blaugrana és cinquè amb 12 victòries i 6 derrotes.

Pedro Martínez, apuntava a la prèvia habitual dels divendres que «Ogilvy, ha entrenat per primera vegada i esperem que diumenge pugui jugar; Grimau s’ha fet un esguinç en l’entrenament d’avui, a 48 hores per al partit, i haurem de veure com evoluciona; volem arribar a un acord amb Dimitris Haritopoulos perquè deixi l’equip, ara que encara no s’ha tancat el mercat ACB; el Barça és un equip molt superior a nosaltres, però hi hem d’anar amb bons ànims, intentar donar el màxim i intentant aprofitar les oportunitats que tenim; és un equip que estarà en la lluita per tots els títols».