menu
A Saragossa sense complexes
A Saragossa sense complexes
A Saragossa sense complexes

A Saragossa sense complexes

Els manresans buscaran guanyar a un equip en plena lluita per aconseguir una plaça de play-off. Torna Ben Dewar, i DJ Seeley s’ha donat un cop al genoll en el darrer entrenament. La Bruixa d’Or Manresa té la opció aquest cap de setmana de tornar a sortir de la zona de descens. Per fer-ho, és …

Divendres 8 de Maig de 2015 a les 13:04

Els manresans buscaran guanyar a un equip en plena lluita per aconseguir una plaça de play-off. Torna Ben Dewar, i DJ Seeley s’ha donat un cop al genoll en el darrer entrenament.

La Bruixa d’Or Manresa té la opció aquest cap de setmana de tornar a sortir de la zona de descens. Per fer-ho, és imprescindible guanyar el CAI Zaragoza, un equip que és novè, i que sumant tindria opcions d’entrar al play-off per la lluita pel títol.

Després de la victòria davant del Montakit Fuenlabrada, La Bruixa d’Or Manresa vol allargar la ratxa a una complicadíssima pista com la de CAI Zaragoza. Per fer-ho, haurà de fer un molt bon partit al pavelló Príncipe Felipe, on no s’ha guanyat d’ençà de la refundació del club aragonès. Ben Dewar s’ha recuperat i podrà viatjar, i Marc Garcia serà el jugador descartat. En les darreres hores, Pep Ortega ha estat amb gastroenteritis però s’espera que pugui viatjar. En l’entrenament d’aquest migdia, DJ Seeley s’ha donat un cop al genoll i caldrà veure quin és l’abast.

Per part del CAI Zaragoza, que en el darrer partit va guanyar a la pista de l’Unicaja de Màlaga, arriba al partit en plena lluita per aconseguir una de les darreres places de play-off que queden per disputar-se. La victòria davant els malaguenys i la derrota de l’Herbalife en el partit aplaçat davant el Tenerife donen esperances als de Saragossa. L’equip de Joaquín Ruiz ha trobat aquesta temporada en Stefan Jelovac el seu millor home, ben ajudat pels americans Marcus Landry, un vell conegut del Bàsquet Manresa, i Jason Robinson.

Pedro Martínez, parlava abans del duel a Saragossa i apuntava que «tampoc cal que ens posem més pressió de la necessària; hem de saber que és difícil, el CAI juga a casa, i està per davant en la classificació amb claretat; cal que aprofitem les nostres oportunitats si es presenten; hi haurà moments de dificultat i haurem de tenir la millor resposta».

Uns 40 aficionats de La Bruixa d’Or Manresa acompanyaran l’equip en aquesta 32a jornada.