A Múrcia amb problemes d’última hora
A Múrcia amb problemes d’última hora
A Múrcia amb problemes d’última hora

A Múrcia amb problemes d’última hora

La nova incorporació ha arribat avui al Nou Congost i viatjarà amb l’equip, així com Peppe Poeta, que substitueix Marius Grogonis, lesionat de gravetat en el darrer entrenament. La Bruixa d’Or Manresa encara la 28a jornada de la Lliga Endesa amb un nou fitxatge, el de DJ Seeley, i una baixa d’última hora com la …

Divendres 10 de Abril de 2015 a les 19:33

La nova incorporació ha arribat avui al Nou Congost i viatjarà amb l’equip, així com Peppe Poeta, que substitueix Marius Grogonis, lesionat de gravetat en el darrer entrenament.

La Bruixa d’Or Manresa encara la 28a jornada de la Lliga Endesa amb un nou fitxatge, el de DJ Seeley, i una baixa d’última hora com la de Marius Grigonis, lesionat de gravetat al turmell. En el seu lloc viatjarà Peppe Poeta, i Mario Little també és baixa. El partit es juga diumenge a les 12:30.

Problemes d’última hora per viatjar a Múrcia. Marius Grigonis s’ha lesionat de gravetat en l’entrenament d’aquesta tarda, i es perdrà el que resta de temporada. El lituà s’ha trencat el lligament lateral extern del turmell esquerre. La Bruixa d’Or Manresa el substituirà donant d’alta a Peppe Poeta. Per altra banda, en el darrer entrenament e la setmana s’ha incorporat ja DJ Seeley, que també es podria estrenar diumenge.

Per la seva banda, l’UCAM Murcia juga el seu segon partit consecutiu a casa, on va perdre en la darrera jornada amb el FC Barcelona. Tot i això, fa un parell de jornades que els murcians guanyaven al Real Madrid a casa en un partit vibrant. És un rival amb molt perill, i que voldrà intentar fins el darrer moment.

Pedro Martínez parlava avui en la prèvia del partit: «hem incorporat DJ Seeley, viatjarà amb l’equip ja aquesta jornada; crec que Seeley ens pot ajudar amb el seu talent ofensiu; el Múrcia és un equip molt dur a casa, han guanyat al Madrid i gairebé al Barça; ara mateix els veig força més bons que nosaltres».

*En la nota hi ha fotos de DJ Seeley en el seu primer entrenament. L’americà durà el dorsal 4.