A Andorra amb un gran repte: la segona victòria
A Andorra amb un gran repte: la segona victòria
A Andorra amb un gran repte: la segona victòria

A Andorra amb un gran repte: la segona victòria

L’ICL Manresa es desplaça a Andorra per mirar de sorprendre el MoraBanc. Un equip pensat per disputar el play-off és el proper escull dels d’Ibon Navarro a la Lliga Endesa. El partit es disputa diumenge a les 19:00. Arriba la tercera jornada de la Lliga Endesa, i per a l’ICL Manresa arriba després d’una victòria …

Divendres 23 de Octubre de 2015 a les 12:29

L’ICL Manresa es desplaça a Andorra per mirar de sorprendre el MoraBanc. Un equip pensat per disputar el play-off és el proper escull dels d’Ibon Navarro a la Lliga Endesa. El partit es disputa diumenge a les 19:00.

Arriba la tercera jornada de la Lliga Endesa, i per a l’ICL Manresa arriba després d’una victòria important a casa, la primera de la temporada. Ara, però, toca provar de sorprendre un equip poderós, dissenyat per estar entre els capdavanters de la lliga. Per part dels manresans, cap lesió nova, tret de la ja coneguda de Juan García.

L’ICL Manresa ha passat la setmana posterior a la primera victòria de la temporada treballant de valent per poder batre el MoraBanc Andorra. L’equip d’Ibon Navarro viatjarà aquest dissabte al Pirineu amb la certesa d’haver aconseguit un bon resultat en la segona jornada, però també sabent que davant hi haurà, diumenge a les 19:00, un rival difícil de batre. Per part dels manresans, cap baixa d’última hora fins aquest divendres, tret de la lesió ja sabuda de Juan García, a qui encara li queda un mes de recuperació.

Per part del MoraBanc Andorra, algunes novetats importants respecte la temporada passada, com el fitxatge del pivot georgià Giorgi Shermadini o el de Shawn Jones, també pivot. A banda d’aquests reforços a la pintura, l’equip dirigit per Joan Peñarroya ha incorporat a Sergi Pino, amb passat a les categories inferiors del Manresa, i Daniel Clark. El MoraBanc Andorra va aconseguir la seva primera victòria a la lliga la setmana passada, en vèncer per 2 punts l’Iberostar Tenerife.

Ibon Navarro, apuntava a la roda de premsa prèvia que «el missatge a la plantilla des de la setmana passada ha estat que hem d’intentar competir igual que ho vam fer casa la setmana passada, independentment de l’encert; anem a un camp complicat, és un equip entre els candidats a ser entre els 8 primers, és un equip ben construït i ben entrenat».