top

25 anys del debut d'”Iceman” Gervin al Congost

Dimarts 20 de Gener de 2015 a les 19:01

Aqui, 20 de gener, celebrem un aniversari especial: fa 25 anys del primer partit de George Gervin (Detroit, 27 d’abril del 1952) al Vell Congost. Gervin és una llegenda de l’NBA que va venir a la recta final de la seva carrera esportiva a Manresa. Va ser 4 vegades màxim anotador de l’NBA (només superat per …

Aqui, 20 de gener, celebrem un aniversari especial: fa 25 anys del primer partit de George Gervin (Detroit, 27 d’abril del 1952) al Vell Congost. Gervin és una llegenda de l’NBA que va venir a la recta final de la seva carrera esportiva a Manresa. Va ser 4 vegades màxim anotador de l’NBA (només superat per Chamberlain i Jordan), MVP de l’All-Star NBA del 1980, és membre del Basketball Hall of Fame, i els San Antonio Spurs (l’equip on va jugar més temporades) li han retirat la samarreta amb el dorsal 44.

Gervin va ser una lleganda a l’NBA, i va jugar els darrers partits de la seva carrera a Manresa, a les files del TDK. El seu primer partit al Vell Congost va ser davant el CB Canarias, aleshores CajaCanarias. El Manresa va perdre aquell partit per 79-92, però l’equip va poder salvar-se finalment.

george1

george2

 

 

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials