menu
Zeljko Sakic: «L’afició del Manresa és genial»
Zeljko Sakic: «L’afició del Manresa és genial»
Zeljko Sakic: «L’afició del Manresa és genial»

Zeljko Sakic: «L’afició del Manresa és genial»

El jugador de Zagreb ha estat, amb 29 punts i 34 de valoració el més destacat en quant a estadístiques dels 9 enfrontaments de la Lliga Endesa. Zeljko Sakic ha estat el jugador amb millor valoració de la quarta jornada de la lliga Endesa. Els seus 29 punts, 7 rebots li van permetre arribar a …

Dilluns 27 de Octubre de 2014 a les 19:02

El jugador de Zagreb ha estat, amb 29 punts i 34 de valoració el més destacat en quant a estadístiques dels 9 enfrontaments de la Lliga Endesa.

Zeljko Sakic ha estat el jugador amb millor valoració de la quarta jornada de la lliga Endesa. Els seus 29 punts, 7 rebots li van permetre arribar a una valoració de 34. Aquest mateix dilluns, Sakic ha complert amb la tradició i s’ha fet càrrec de pagar un sopar a tots els seus companys d’equip.

El jugador croat jugava per primera vegada al Nou Congost, en el partit que va significar la primera victòria de la temporada per a La Bruixa d’Or Manresa. Ha explicat que «havia anotat en alguna ocasió prop de 30 punts, però crec que aquest partit és un dels millors que m’han sortit mai; vull donar les gràcies a l’afició per la gran assistència que hi ha va haver al partit d’ahir, espero que vulguin venir sempre; l’afició del Manresa és genial, quan vaig sentir els crits de ‘MVP, MVP’ creia que no podia ser veritat».

Declaracions de Zeljko Sakic (en anglès):