top

Xavi Schelling, de La Bruixa d’Or Manresa als Spurs

Dimecres 10 de Setembre de 2014 a les 09:23

El fins ara preparador físic del Bàsquet Manresa se’n va a treballar a l’equip campió de l’NBA, on serà el cap del Departament de ciències aplicades a l’esport. Xavi Schelling és el darrer exemple que confirma que el Bàsquet Manresa és un club exportador de talent. Schelling, va començar la seva tasca com a preparador …

El fins ara preparador físic del Bàsquet Manresa se’n va a treballar a l’equip campió de l’NBA, on serà el cap del Departament de ciències aplicades a l’esport.

Xavi Schelling és el darrer exemple que confirma que el Bàsquet Manresa és un club exportador de talent. Schelling, va començar la seva tasca com a preparador físic al Bages el 2006 a les ordres de Jaume Ponsarnau, ha estat prop de 10 anys al club.

Xavi Schelling del Alcázar (nascut el 16 de maig del 1980), és doctor en ciències de l’activitat física i l’esport, i a banda d’això té un Màster en alt rendiment d’esports col·lectius. A banda de la seva tasca com a preparador físic de La Bruixa d’Or Manresa, ha participat en múltiples investigacions, congressos, ponències i publicacions sobre activitat física (tal com podem comprovar al seu lloc web, www.xavischelling.com).

Schelling ha combinat la seva tasca al capdavant del Bàsquet Manresa amb diversos equips de la Selecció espanyola en categories inferiors, i molt especificament amb Serge Ibaka, a qui ha ajudat en la seva preparació física durant els darrers mesos.

El Bàsquet Manresa vol agrair profundament la dedicació i professionalitat que ha tingut Schelling durant aquests gairebé 10 anys al club, que li desitja a partir d’ara tota la sort del món en aquesta nova etapa.

xavi-spurs-2

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials