menu
Tot a punt per la Regal Lliga Catalana
Tot a punt per la Regal Lliga Catalana
Tot a punt per la Regal Lliga Catalana

Tot a punt per la Regal Lliga Catalana

L’equip de Pedro Martínez, ja amb Roger Grimau, s’enfronta al FC Barcelona a La Seu d’Urgell, a les 21:00. La Bruixa d’Or Manresa comença la temporada oficial davant el FC Barcelona a La Seu d’Urgell, aquest dimecres a les 21:00. Serà també el primer dia Roger Grimau com a jugador de l’equip del Bages. El …

Dimecres 1 de Octubre de 2014 a les 11:06

L’equip de Pedro Martínez, ja amb Roger Grimau, s’enfronta al FC Barcelona a La Seu d’Urgell, a les 21:00.

La Bruixa d’Or Manresa comença la temporada oficial davant el FC Barcelona a La Seu d’Urgell, aquest dimecres a les 21:00. Serà també el primer dia Roger Grimau com a jugador de l’equip del Bages. El barceloní és la novetat de la REGAL Lliga Catalana.

La Bruixa d’Or Manresa es presenta a la REGAL Lliga Catalana ACB sabent que aquest és el primer partit d’una nova etapa. Pedro Martínez i el seu equip estan treballant molt dur en l’inici d’aquesta temporada, en què ha fet diversos partits amistosos, amb una victòria a Torrefarrera davant el FIATC Joventut, que jugarà l’altra semifinal del torneig amb el MoraBanc Andorra.

Per la seva banda, el FC Barcelona també s’ha reforçat molt aquest estiu. Les noves incorporacions de l’equip de Xavi Pasqual són l’exmanresà Justin Doellman, el base txec Tomas Satoransky que ve del Baloncesto Sevilla, el gegant Tibor Pleiss provinent del Laboral Kutxa, i l’americà DeShaun Thomas.

Pedro Martínez comenta en la prèvia d’aquest partit que «és un partit desequilibrat en què està clar que no tenim opcions però volem creure que en tenim, i lluitarem pel que sigui; hem de créixer com a equip, i adaptar els nous jugadors».