top

Toca derbi, és l’hora de sentir el Nou Congost

Divendres 28 de Novembre de 2014 a les 18:44

Els manresans, pendents de Grigonis, que s’ha perdut bona part dels entrenaments per culpa d’una lumbàlgia. La Penya arriba en un moment immillorable. La Bruixa d’Or Manresa i el FIATC Joventut s’enfronten aquest dissabte a les 20:00 en un horari poc habitual, però en un partit que és un clàssic del bàsquet català i estatal. …

Els manresans, pendents de Grigonis, que s’ha perdut bona part dels entrenaments per culpa d’una lumbàlgia. La Penya arriba en un moment immillorable.

La Bruixa d’Or Manresa i el FIATC Joventut s’enfronten aquest dissabte a les 20:00 en un horari poc habitual, però en un partit que és un clàssic del bàsquet català i estatal. Els manresans hi arriben amb bona línia de joc però només una victòria, mentre que la Penya duu 5 partits guanyats. Per art dels locals, Grigonis és dubte per culpa d’una lumbàlgia.

El Nou Congost viurà aquest dissabte a les 20:00 un “clàssic” en un horari poc habitual. La Bruixa d’Or Manresa rep el FIATC Joventut. Per part dels locals, a banda de les baixes ja sabudes com les de Poeta i Ogilvy, hi ha el dubte de si podrà jugar Marius Grigonis. S’espera bona assistència al Nou Congost en aquest partit de dissabte al vespre.

El FIATC Joventut es troba en un molt bon moment de forma. Ha fet un molt bon inici de campanya, guanyant al Palau Blau-grana i amb molt bons partits. Els homes de Salva Maldonado es basen en jugadors amb experiència, la gran majoria ja coneguts de temporades anteriors, com Kirksay, Vidal, o Mallet.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia al partit que «setmana complicada, amb la pèrdua de Samuels; hem incorporat en Fotu, que porta un parell de dies amb nosaltres però està en baixa forma; Marius Grigonis ha d’anar a visitar-se amb l’especialista aquesta tarda, perquè segons el doctor té una hèrnia discal; toca jugar a casa, on normalment hem tingut millors sensacions; la Penya està en una molt bon dinàmica, amb jugadors experts que es coneixen bé».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials