Tímida reacció de La Bruixa d’Or que encadena una altra derrota amb un rival directe

L’equip manresà surt amb més empenta que en els darrers partits però es veu superat per un Tuenti Móvil Estudiantes en clara línia ascendent. 74 La Bruixa d’Or | Hernández 4, Kouguere 14, Arco 8, Monroe 4, Arteaga 7; Larssen 11, Ljubicic 8, Goodridge 4, Erikson 10, Asselin 2 i Giannopoulos 2. 81 Tuenti …

Diumenge 6 de Abril de 2014 a les 19:25

L’equip manresà surt amb més empenta que en els darrers partits però es veu superat per un Tuenti Móvil Estudiantes en clara línia ascendent.

74 La Bruixa d’Or | Hernández 4, Kouguere 14, Arco 8, Monroe 4, Arteaga 7; Larssen 11, Ljubicic 8, Goodridge 4, Erikson 10, Asselin 2 i Giannopoulos 2.

81 Tuenti Móvil Estudiantes | Van Lacke 4, Miso 10, Rabaseda 3, Slokar 19, Banic 20; Colom 10, Kuric 7, Nogueira 8 i Rubio 0.

Parcials: 18-19, 22-30; 15-15 i 19-17.

Àrbitres: Antonio Conde, Vicente Bultó i Juan José Martínez Díez.

El Nou Congost ha viscut avui un dels moments més desesperants de la temporada, ja que La Bruixa d’Or no ha pogut vèncer l’Estudiantes, un rival directe en la lluita per la permanència. Tot i reaccionar envers els darrers partits, l’equip de Borja Comenge va acabar perdent per 7 punts després d’anar per darrere durant tot el partit. Un segon parcial nefast va condemnar l’equip del Bages.

En el primer quart, tot i que va ser molt igualat en quant a puntuació, La Bruixa d’Or es va sentir perduda, sobretot sota l’anella. Semblava que tots els rebots anaven a parar a mans dels jugadors del Tuenti Móvil Estudiantes, que van trobar en els primers 10 minuts Uros Slokar com el seu millor home de cara a cistella (10 punts en el primer període).

El segon quart va ser el pitjor per als interessos de La Bruixa d’Or. 30 punts anotats són massa per intentar lluitar per la victòria. A més, l’Estudiantes és un equip en clara línia ascendent i que també es juga les garrofes. A l’inici del període Slokar s’enfilava fins els 15 punts, però Salva Arco posava per davant el Manresa amb un triple al contraatac. El rebot i Banic posaven més distància, i un regal en forma de falta amb el temps ja esgotat donava dos punts més d’avantatge per a l’Estudiantes (40-49).

El tercer període va ser igualat, però començava amb dues esmaixades de Rabaseda i Slokar. Kouguere i Arteaga hi donaven resposta, però llavors va aparèixer Andrés Miso, amb el primer de dos triples que castigarien letalment La Bruixa d’Or. Un període amb una anotació baixa que no afavoria l’interès dels de casa.

En el darrer període, els col·legials van saber administrar l’avantatge adquirida durant la primera mitja hora de partit. Colom anotava un triple per començar. Larsen va sortir a la pista esperant ser el d’aquella primera jornada, però poca cosa va poder fer. Eriksson anotava dos triples a última hora però La Bruixa d’Or era encara a 10 punts. Era massa tard, l’Estudiantes s’enduia del Nou Congost una victòria i alhora deixava en una situació anímica difícil l’equip local.

Borja Comenge, a la roda de premsa posterior, comentava que “hem estat malamanet en un aspecte que generalment dominem, el rebot; hem jugat davant d’un equip que ha estat molt bé i té un molt bon nivell de confiança; si no imposàvem el nostre ritme podíem patir pel nostre estat anímic; ells han estat millor no deixant-nos córrer, que nosaltres intentant córrer; han trobat solucions a les nostres propostes; en el darrer quart han estat uns mestres administrant l’avantatge”.