top

Sportium es presenta com a nou co-espònsor del Bàsquet Manresa

Divendres 10 de Octubre de 2014 a les 16:51

Aquesta setmana va tenir lloc al Bingo La Ceveseria de Manresa la presentació d’Sportium, casa d’apostes esportives en línia, com a nou co-espònsor de La Bruixa d’Or Manresa. Aquest dijous al migdia el Bingo La Cerveseria de Manresa va albergar la presentació d’Sportium com a nou patrocinador del Bàsquet Manresa. L’empresa passarà a ser un …

Aquesta setmana va tenir lloc al Bingo La Ceveseria de Manresa la presentació d’Sportium, casa d’apostes esportives en línia, com a nou co-espònsor de La Bruixa d’Or Manresa.

Aquest dijous al migdia el Bingo La Cerveseria de Manresa va albergar la presentació d’Sportium com a nou patrocinador del Bàsquet Manresa. L’empresa passarà a ser un dels patrocinadors de segon nivell, i la seva imatge es veurà tant en la imatge del club a les aplicacions gràfiques del pavelló com a les “Sportium Cheers”, el grup d’animació del Nou Congost que es rebateja en motiu del patrocini.

Josep Vives (president), els jugadors Roger Grimau, Ben Dewar i Jamar Samuels per part del Bàsquet Manresa van ser a l’acte. Per part d’Sportium, Joan Agut, Gerent de l’empresa a Catalunya, i Albert Eljarrat, Director, també hi van ser presents.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials