menu
Sakic i Rizvic ja entrenen a Manresa
Sakic i Rizvic ja entrenen a Manresa
Sakic i Rizvic ja entrenen a Manresa

Sakic i Rizvic ja entrenen a Manresa

El croat i l’eslovè han arribat a Manresa, on comencen a entrenar aquesta tarda al Nou Congost a les ordres de Pedro Martínez. Aquesta tarda han entrenat per primer cop i es presentaran al Nou Congost els dos nous jugadors que ahir va anunciar el club: Zeljko Sakic i Hasan Rizvic. Aquesta tarda faran la …

Dimecres 15 de Octubre de 2014 a les 18:40

El croat i l’eslovè han arribat a Manresa, on comencen a entrenar aquesta tarda al Nou Congost a les ordres de Pedro Martínez.

Aquesta tarda han entrenat per primer cop i es presentaran al Nou Congost els dos nous jugadors que ahir va anunciar el club: Zeljko Sakic i Hasan Rizvic. Aquesta tarda faran la seva primera sessió d’entrenament al Nou Congost.

Zeljko Sakic ha arribat per quedar-se tota la temporada a La Bruixa d’Or Manresa. L’ala-pivot de 2,04m (nascut a Zagarbia el 14 d’abril del 1988), és un jugador amb molta projecció, i que arriba després de completar una bona temporada a la lliga italiana.

Hasan Rizvic és un pivot de 2,12m que vindrà durant un mes per substituir AJ Ogilvy mentre estigui lesionat. Rizvic és un eslovè (nascut el 18 de gener del 1984) d’origen bosni, amb una llarga trajectòria professional des del 2001. Ha estat en equips importants com la Union Olimpija o l’UNICS Kazan.

Mike Hall acaba el seu contracte amb La Bruixa d’Or Manresa
El jugador americà amb passaport irlandès acaba d’aquesta manera la vinculació amb l’equip del Bages, que agraeix públicament la seva feina

Mike Hall deixa de formar part des d’avui de La Bruixa d’Or Manresa. L’ala-pivot americà, que ha obtingut recentment el passaport irlandès, finalitza la relació amb l’equip del Bages. El seu contracte, tot i que podia haver-se allargat fins a final de temporada, va acabar ahir.

El club vol agrair públicament la feina de Mike Hall durant aquestes setmanes, i li desitja tota la sort del món en el futur.