top

Pedro Martínez, presentat al Nou Congost com a nou entrenador de La Bruixa d’Or Manresa

Dilluns 4 de Agost de 2014 a les 13:46

El nou tècnic ha començat a treballar aquest matí i al midgia ha estat presentat juntament amb el president, Josep Vives, i el director tècnic Pere Romero, que també serà el segon entrenador. Pedro Martínez ja és al Nou Congost per liderar des de la banqueta una nova etapa per al club del Bages. Aquest …

El nou tècnic ha començat a treballar aquest matí i al midgia ha estat presentat juntament amb el president, Josep Vives, i el director tècnic Pere Romero, que també serà el segon entrenador.

Pedro Martínez ja és al Nou Congost per liderar des de la banqueta una nova etapa per al club del Bages. Aquest migdia s’ha presentat qui serà el nou entrenador per les properes tres temporades. Pedro Martínez torna al Nou Congost 24 anys d’arribar-hi per primer cop, però ara amb més de dues dècades d’experiència a les espatlles.

En la roda de premsa d’aquest matí, han parlat el President del Bàsquet Manresa, Josep Vives, el propi Pedro Martínez, i Pere Romero, que a partir d’ara serà, a banda de Director Esportiu, el segon entrenador a la banqueta.

Amb la incorporació de Martínez, La Bruixa d’Or Manresa agafa un nou rumb i comença una etapa amb un líder sòlid. Tal com ha explicat el president Josep Vives, aquest és un «dia molt important per al nou projecte del club, i un fitxatge que pretenem que il·lusioni els aficionats».

Pedro Martínez: «Sóc conscient de les limitacions que té el club, però ho podem tirar endavant; aquest club sempre ha seguit una línia molt bona, s’ha treballat amb humilitat; l’afició sempre ha estat fidel, i Manresa és una ciutat de bàsquet».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials