top

Partit dels bons on juguem TOTS

Divendres 12 de Desembre de 2014 a les 20:41

Partit atractiu al Nou Congost davant un rival d’entitat, i amb una bona setmana de feina de l’equip de Pedro Martínez, que té el dubte de Davin White. Aquest diumenge, a les 19:00, La Bruixa d’Or Manresa rep el Valencia Basket al Nou Congost, en un duel atractiu per als aficionats manresans. El València és …

Partit atractiu al Nou Congost davant un rival d’entitat, i amb una bona setmana de feina de l’equip de Pedro Martínez, que té el dubte de Davin White.

Aquest diumenge, a les 19:00, La Bruixa d’Or Manresa rep el Valencia Basket al Nou Congost, en un duel atractiu per als aficionats manresans. El València és sisè a la lliga, amb sis victòries i quatre derrotes, mentre que el Manresa busca el segon triomf, i cal veure si Davin White hi podrà ser.

La Bruixa d’Or Manresa podrà tenir disponibles els 10 jugadors habituals, i reforçarà l’equip per aquesta jornada amb Nil Sabata i Nil Angelats, vinculats del club del Bages. Fins avui no hi havia cap jugador tocat, però Davin White no ha pogut entrenar per una contractura a la cama esquerra. Marius Grigonis ha entrenat amb normalitat els darrers dies, i sembla que esta millor. Aquesta setmana, Nil Angelats i Nil Sabata reforçaran l’equip.

Per part del València, caldrà estar a l’espera del partit que juguen els taronges a Vitòria, però tenen les baixes de Van Rossom i Lischuk. L’equip que entrena Velimir Perasovic està ben situat a la lliga, encara que potser ha baixat el llistó respecte la temporada passada.

Pedro Martínez, en la compareixença prèvia d’aquest divendres, explicava que «Davin White avui no ha entrenat per una contractura a la cama; hem parlat sobre el que va passar a Tenerife amb la idea de millorar, però hem passat pàgina; hem de mirar endavant i centrar-nos en el que depengui de nosaltres; estic molt content de com estem treballant, estem millorant, però portem una victòria; no tenim el “reconeixement” de la competició; estem en deute amb l’afició, que età patint molt i ens segueix recolzant; crec que els donarem satisfaccions».

Foto cedida per Xiulet Final

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials