L’Andrés visita la plantilla de La Bruixa d’Or
L’Andrés visita la plantilla de La Bruixa d’Or
L’Andrés visita la plantilla de La Bruixa d’Or

L’Andrés visita la plantilla de La Bruixa d’Or

L’Andrés, el noi pel qual la Penya Fora Dubtes va fer una campanya per tal de recaptar fons per les despeses de la seva malaltia, va voler agraïr en persona, juntament amb la seva família, el suport rebut pel club i la plantilla de La Bruixa d’Or. Àudio: Roda de premsa en què Borja Comenge …

Dimecres 26 de Març de 2014 a les 16:07

visita-andres-2

L’Andrés, el noi pel qual la Penya Fora Dubtes va fer una campanya per tal de recaptar fons per les despeses de la seva malaltia, va voler agraïr en persona, juntament amb la seva família, el suport rebut pel club i la plantilla de La Bruixa d’Or.

Àudio: Roda de premsa en què Borja Comenge dedicava la victòria de l’equip a l’Andrés:

Borja Comenge, en la seva roda de premsa posterior al partit amb el Fuenlabrada al Nou Congost, va dedicar la victòria a aquest jove manresà amb càncer, un gest que la família ha volgut agraïr personalment a l’equip. Durant la visita, l’Andrés ha pogut saludar un per un els membres de la plantilla, que l’han encoratjat a seguir lluitant. L’Andrés i el seu pare, per la seva banda, també ha animat l’equip a seguir batallant per salvar la categoria. Dues lluites molt diferents que avui s’han animat mútuament.

Tots som l’Andrés!