menu
La Bruixa d’Or vol seguir amb confiança i sorprendre l’eficàcia del Valencia Basket
La Bruixa d’Or vol seguir amb confiança i sorprendre l’eficàcia del Valencia Basket
La Bruixa d’Or vol seguir amb confiança i sorprendre l’eficàcia del Valencia Basket

La Bruixa d’Or vol seguir amb confiança i sorprendre l’eficàcia del Valencia Basket

Els homes de Borja Comenge volen tornar a encadenar dues victòries consecutives després de la guanyar la setmana passada a Gran Canària. El València arriba després de perdre aquesta setmana amb l’Unics Kazan. Aquest diumenge, a les 19:00, l’horari habitual del Nou Congost, La Bruixa d’Or rep el Valencia Basket de Rafa Martínez i Justin Doellman, acompanyats d’altres talents com ara Romain …

Divendres 17 de Gener de 2014 a les 16:47

Els homes de Borja Comenge volen tornar a encadenar dues victòries consecutives després de la guanyar la setmana passada a Gran Canària. El València arriba després de perdre aquesta setmana amb l’Unics Kazan.

Aquest diumenge, a les 19:00, l’horari habitual del Nou Congost, La Bruixa d’Or rep el Valencia Basket de Rafa Martínez i Justin Doellman, acompanyats d’altres talents com ara Romain Sato, compatriota de Max Kouguere. El Manresa arriba amb bones sensacions, i amb ganes d’allargar la bona dinàmica encetada a Gran Canària. Per part del Valencia Basket, l’equip ve després de jugar entre setmana i amb un viatge llarg pel mig, però amb el talent i la confiança de ser el segon millor equip de la lliga.

La Bruixa d’Or va sumar la setmana passada una cinquena victòria en una pista complicada que ha donat tranquil·litat a l’equip. Els homes de Borja Comenge van demostrar diumenge que poden arribar a nivells d’eficàcia en atac i de robustesa defensiva que poden permetre a l’equip competir amb qualsevol. La setmana passada no va viatjar per una lesió al pubis Rasmus Larsen, i aquesta setmana el danès torna a ser baixa. Per contra, els vinculats Johan Kody Joan Pardinaestan convocats amb l’equip.

Per part del Valencia Basket, hi ha el dubte des de dimecres de Justin Doellman. El pivot americà, exjugador del Bàsquet Manresa, va trencar-se el nas dimecres en el partit d’Eurocup que enfrontava els valencians amb l’Unics Kazan. Tampoc està recuperat físicament Lishchuk, el pivot de referència en l’equip deVelimir Perasovic.

Borja Comenge, en la compareixença habitual dels divendres, deia que “aquesta setmana ha estat una setmana atípica per la marxa d’en Dominic; hem parlat molt amb en Joan Creus i l’Alex Hernández per redistribuir els rols; Els jugadors vinculats ens han ajudat molt durant la setmana als entrenaments; a més, ens enfrontem al segon classificat, tot i que el València també ve amb moltes dificultats; Si vam ser capaços de guanyar a Gran Canaria, hem d’autoexigir-nos tornar-ho a fer casa amb un altre rival de gran nivell”.