menu
La Bruixa d’Or viatja a Gran Canària per donar la sorpresa al tercer classificat de la Liga Endesa
La Bruixa d’Or viatja a Gran Canària per donar la sorpresa al tercer classificat de la Liga Endesa
La Bruixa d’Or viatja a Gran Canària per donar la sorpresa al tercer classificat de la Liga Endesa

La Bruixa d’Or viatja a Gran Canària per donar la sorpresa al tercer classificat de la Liga Endesa

Els manresans han guanyat en les darreres dues visites a l’illa, on ara hi ha ex-membres de l’equip del Bages, com el lesionat Xavi Rey, Albert Oliver i el tècnic Pedro Martínez. El partit és diumenge a les 13:00. Aquest diumenge, a les 13:00 i en directe per Orange Arena, Herbalife Gran Canaria i La Bruixa d’Or disputen un …

Divendres 10 de Gener de 2014 a les 14:33

Els manresans han guanyat en les darreres dues visites a l’illa, on ara hi ha ex-membres de l’equip del Bages, com el lesionat Xavi Rey, Albert Oliver i el tècnic Pedro Martínez. El partit és diumenge a les 13:00.

Aquest diumenge, a les 13:00 i en directe per Orange Arena, Herbalife Gran Canaria i La Bruixa d’Or disputen un partit en estats de forma molt diferents. Els canaris, per la seva banda, estan aconseguint fer una bona temporada, sobretot fora de casa, i són tercers a la classificació de la Liga Endesa. El Manresa, per altra banda, arriba amb la intenció de donar la sorpresa després de dues derrotes a casa.

Els homes de Pedro Martínez es presenten a la quinzena jornada molt ben situats a la classificació, amb 10 victòries per només 4 derrotes, i volen assegurar-se ser cap de sèrie a la Copa del Rei de Màlaga. Tenen des de fa mesos la baixa de Xavi Rey, que va haver d’operar-se aquest estiu. La direcció d’equip va a càrrec d’un altre “exmanresà”, Albert Oliver. Destaquen també les aportacions a l’equip de l’ala-pivot Eulis Baez i l’alerBrad Newley.

Per part de La Bruixa d’Or, Borja Comenge s’endúrà probablement els 11 jugadors de la primera plantilla cap a Gran Canaria. En l’entrenament d’aquest divendres al migdia, Rasmus Larsen ha tingut molèsties al pubis, i encara s’està valorant si viatja. En cas de no fer-ho, seria Johan Kody qui ocuparia la seva plaça. Després de dues derrotes a casa, però amb tendència a la millora amb la lluita vista en el darrer partit amb l’Unicaja, l’equip intentarà seguir millorant i donar un cop d’efecte a una pista molt complicada, tot i que el Bàsquet Manresa hi ha guanyat en les darreres dues visites.

Borja Comenge, en la compareixença habitual dels divendres, deia que “aquesta setmana tornem a preparar un partit difícil contra un equip de primer nivell de la lliga; compten amb la baixa de Xavi Rey, però tenen  una versatilitat de plantilla important; van guanyar la setmana passada un partit que se’ls havia posat costa amunt; haurem d’estar bé en totes les facetes del partit per poder arribar al final amb opcions de victòria; enfrontar-me a un equip de Pedro Martínez és una fita per mi, vull agrair públicament el bon tracte que he rebut per part seva”.